Država bo preprosto morala začeti vlagat v ta kader in jim zviševati plače. Oskrbovalka v 2022 pač ne more dobiti 870 (nekje tukaj) BRUTO plače.
Zato pa kadra primanjkuje. Plače za take poklice so definitivno premajhne.
Sem kuhar že 22 let, ampak za tak dnar k ga te ponujajo jaz ne pridem niti čaja zjutraj skuhat. Vse lepo in prav, tudi pr nam se borimo z kadrom, ampak kdor je priden je tudi plačan. Vso srečo… ...prikaži večo z uvozom in zasuznjitvijo tujih delavcev. 😕
Država bo preprosto morala začeti vlagat v ta kader in jim zviševati plače. Oskrbovalka v 2022 pač ne more dobiti 870 (nekje tukaj) BRUTO plače. Zato pa kadra primanjkuje. Plače za take poklice so definitivno premajhne.
Vse odkar so izumili denar , to sploh ne bi smel biti problem. Treba jih je samo dobro plačati pa bodo dobili ljudi , kot jih bodo želeli.
Sem kuhar že 22 let, ampak za tak dnar k ga te ponujajo jaz ne pridem niti čaja zjutraj skuhat. Vse lepo in prav, tudi pr nam se borimo z kadrom, ampak kdor je priden je tudi plačan. Vso srečo… ...prikaži večo z uvozom in zasuznjitvijo tujih delavcev. 😕