Res se mi smili, še bolj pa Ana H. Fetih.
Ana H. Fetih, to je pa članek za Pulitzerja!
Bratje.....uh....no comment,pa to...
Jaka muda...
Admir spoštuje ženske v skladu s svojimi geni.
In kaj nas to briga?
bejžte prihaja tisti ki je vodil to bazo, bo cela štala van povem. Voditi BAZO ali biti na treningu v BAZI sta dve različni stvari.
Ma kanki, nč bat, bo 50 cent priletel, te kipa, pa bode, kot v zakulisju Konga...
Ta pa vse verjame kar ji pove. Jaz sicer mislim, da je resnično povedal vodja česa je bil v Kabulu, sam baba je preglupa da bi kapirala.
Za kaj- misliš, da je.. ?
O ne Iris ni glupa, je članica MENSE za to pa moraš met mislm da IQ večji od 160
pa kaj?
'brat'?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Res se mi smili, še bolj pa Ana H. Fetih.
Ana H. Fetih, to je pa članek za Pulitzerja!
Bratje.....uh....no comment,pa to...
Jaka muda...
Admir spoštuje ženske v skladu s svojimi geni.
In kaj nas to briga?
bejžte prihaja tisti ki je vodil to bazo, bo cela štala van povem. Voditi BAZO ali biti na treningu v BAZI sta dve različni stvari.
Ma kanki, nč bat, bo 50 cent priletel, te kipa, pa bode, kot v zakulisju Konga...
Ta pa vse verjame kar ji pove. Jaz sicer mislim, da je resnično povedal vodja česa je bil v Kabulu, sam baba je preglupa da bi kapirala.
Za kaj- misliš, da je.. ?
O ne Iris ni glupa, je članica MENSE za to pa moraš met mislm da IQ večji od 160
pa kaj?
'brat'?