Enkrat (čimprej) bo treba potegnit črto in vse, ki niso avtohtni poslat nazaj domov, prav tako tiste rojene v EU, ki niso 100°% asimilirani. Če bodo avtohtoni Evropejci temu nasprotovali, bodo izgnani tudi oni, s tem mislim na razne nataša… ...prikaži več sukić, ki se s ketno priklepajo na ilegalno pritepene črnuhe.
V Bruslu je delal moj sin 13 let in zaradi rasti kriminalitete, se je kljub dobri službi z družino preselil drugam. Je bil dan v tednu, ko sem bila edina belka v metroju, tudi moja neprijetna izkušnja sredi Evrope.
Upam, da se bodo v EU začeli pogovarjat o sprejetju zakona, ki bo po hitrem postopku izgnal vse ljudi, ki niso državljani EU in so vpisani v evidenci kaznivih dejanj.
ja no eu poslanci mal debatirajo izven parlamenta.
Glede na to, da je Bruselj leglo EU kriminala z znano vodjo tolpe, ki se odziva na von Lajdra ...
Je bilo pričakovati kaj drugega? Kdor tega ni pričakoval je ali ravnokar prispel z Marsa ali pa je opravilno nesposoben.
Ali pa si zatiska oči pred resnico!!!
Enkrat (čimprej) bo treba potegnit črto in vse, ki niso avtohtni poslat nazaj domov, prav tako tiste rojene v EU, ki niso 100°% asimilirani. Če bodo avtohtoni Evropejci temu nasprotovali, bodo izgnani tudi oni, s tem mislim na razne nataša… ...prikaži več sukić, ki se s ketno priklepajo na ilegalno pritepene črnuhe.
EU so si sami zakuhali in še nas potegnili v to godljo .
Vse to je posledica nore politike od 2014 naprej!!!
Kaj Twetler se še ni oglasil in sprožil akcijo reševanja svojih sledilcev iz Bruslja ? Nestrpno pričakujem zgodbe pravljičarja Grimsa o atentatu .
Multikulti
Baje,da je v SDS-u prava panika,kako evakuirati Brankota na sigurno .......
Menda je nekdo v Bruslju pljunil na ulici kjer stanuje domoBranko .
V Bruslu je delal moj sin 13 let in zaradi rasti kriminalitete, se je kljub dobri službi z družino preselil drugam. Je bil dan v tednu, ko sem bila edina belka v metroju, tudi moja neprijetna izkušnja sredi Evrope.
Upam, da se bodo v EU začeli pogovarjat o sprejetju zakona, ki bo po hitrem postopku izgnal vse ljudi, ki niso državljani EU in so vpisani v evidenci kaznivih dejanj.
Bo Poklukar in kompanija takoj rešu primer in prijel strelce?