Boga, jaz sem našel toliko ščurkov v kuhinji na dopusu zjutraj, šel sem v prvo trgovino kupil pips za 5€, in ščurkov niti ničesar drugega začuda ni bilo neč do konca dopusta.
3 dni nazaj se je pa bahala kakšno KRASNO kučico so ji namenil za karanteno. ma so Tajci pozabil povedat da je v karanteni tud ostala golazen.. sicer pa hvala bogu da taka g......n gre po svetu in se spravi… ...prikaži več z slovenije. upam da se ne vrne nikoli več.
Pa dobro, no!!! A boste res pisali o takih brezveznih neumnostih??? Lahko pričakujemo tudi pisanje o opravljanju male in velike potrebe takšnih in podobnih "vplivnic in vplivnežev"???
Boga, jaz sem našel toliko ščurkov v kuhinji na dopusu zjutraj, šel sem v prvo trgovino kupil pips za 5€, in ščurkov niti ničesar drugega začuda ni bilo neč do konca dopusta.
skipi,samo ti nisi "javna oseba da bi se pisalo otvojem dopustu
ko te jebe.... doma bi bla
Pa kdo za vraga je ta osebek? Čemu taka pozornost ?
tudi jaz prvič slišim za to bitje
Revica boga..
O joj pa ne spet o njej, ta novinar si ga verjetno na roke mece ko o njej piše
Ni novinar, ampak NOVINARKA Ir.K. Mogoče pa njo tudi vzburijo ženske fotografije.
Doma bod pizda ti materna!!
hahaha,to me spominja na unega starega "vježbaj,piz....ti materna"
Kdo je ona ,jo kdo pozna, razen sorodnikov?
3 dni nazaj se je pa bahala kakšno KRASNO kučico so ji namenil za karanteno. ma so Tajci pozabil povedat da je v karanteni tud ostala golazen.. sicer pa hvala bogu da taka g......n gre po svetu in se spravi… ...prikaži več z slovenije. upam da se ne vrne nikoli več.
Pa dobro, no!!! A boste res pisali o takih brezveznih neumnostih??? Lahko pričakujemo tudi pisanje o opravljanju male in velike potrebe takšnih in podobnih "vplivnic in vplivnežev"???
Če tako dobro zgleda, lahko dobi kakšnega z vilo.
Jaz sem tudi zjutraj nekaj groznega našel v WC školjki, pa tudi vonjalo ni najbolj prijetno. Kam lahko slike pošljem ?
Stara, tebi pa vedno neki fali...
najbolj ji fali dober K zato je sitna
Scurki se palijo na veliko rit..
Ma kej je nejdla vibrator
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m