Zdravje
2480 ogledov

NIJZ objavil nove podatke o čakalnih dobah

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 21:07 07.september 2018.

    Nimajo podatkov, jih ne objavljajo, ... ampak trend pa se je umiril kaj ne? Izmišljotina totalna. Problem je, ker za šlamparije v zdravstvu na celi črti nihče konkretno ne dobi priimka in imena in prebivanja na državne stroške.

  • miki1234 14:41 07.september 2018.

    Ti podatki so čista izmišljotina. Tudi na težje preglede kljub hitrim napotnicam čakaš več kot pol leta, pa pišem iz lastnih izkušenj. "na pregled čakajo zaradi lastne želje" MY ASS... na pergled čakajo zaradi skorumpiranega zdravstva in celotne javne uprave, ...prikaži več ki je zapravila naš denar za polnjenje lastnih žepov.

  • Avatar vec
    vec 15:15 07.september 2018.

    za CTA srca se ne čaka manj kot mesec in to pod zelo hitro al kako je že po novem, (prej NUJNO) sem čakal 14 dni da so mi določili datum, ki je bil čez 14 dni, se pravi en ...prikaži več mesec, kar je 30 in ne 6 dni :) no sem pa imel srečo, ker drugače v manj kot pol leta ne prideš na vrsto, celo samoplačniško pri privat klinikah na kardiologa čakaš kak teden, čeprav KAO ni nič za čakat :)

  • Skipi 20:10 07.september 2018.

    Na fizioterapijo tudi prideš znotraj dopustne čakalne dobe s tem da bi moral za 10 terapevtskih obravnav se dva tedna voziti vsak dan 110 km v eno smer da pridem na vrsto prej kot v 1 mesecu. V naših koncih ...prikaži več se čaka 200+ dni. Aja pa 10 dni dopusta vzeti zato da bom dal zraven še vsak dan 30€ za bencin da bom eno uro na drugem koncu Slovenije koleno razgibaval.

  • Laznivi 22:26 07.september 2018.

    Lazejo kot psi to bo sedaj nova taktika levice. Za cakalne dobe so krivi pacienti hahaha. Izredno hude bolecine v llevem kolku in dol po nogi...kao isjas....doktor oceni da nadalne preiskave niso potrebne in mi da protibolecinsko fizioterapijo. Narocen cez ...prikaži večz 72 dni..... Laznivci lazite levicarjem ne nam ljudem ! Naredil privat terapijo na Tekar aparaturi ker ce bi cakal 72 dni bi znorel. Zakaj placujem zavarovanje ? Samo za zdravniske place....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.