Nijz je tako strokoven,da vsakič v neki novi zamisli prehiti sam sebe in res je lepo imeti v državi eno takšno ustanovo,ki državljanom vsakič znova pokaže,kako se ne sme delati......
Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal.
Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
ko pride petnajsti, pa državljani rečemo kreku, plače se še "izdeluje". tuki maš link za aktiviranje popusta v mercatorju, amapk bo delal šele tri dni po vesoljnem potopu. do takrat pa imej post.
Je že en namignil, da se splača imet večjo zabavo, ne kontroliraš testov, pride inšpekcija, plačaš jurja kazni.Ko jih šiša, jih imaš v prvi uri zabave že na lagerju..
Popolni šalabajzerji ! ! !
Nijz je tako strokoven,da vsakič v neki novi zamisli prehiti sam sebe in res je lepo imeti v državi eno takšno ustanovo,ki državljanom vsakič znova pokaže,kako se ne sme delati......
Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
ko pride petnajsti, pa državljani rečemo kreku, plače se še "izdeluje". tuki maš link za aktiviranje popusta v mercatorju, amapk bo delal šele tri dni po vesoljnem potopu. do takrat pa imej post.
Šarec je nadopustu zato gre vse v kurac.
Samo ti vrhunski vseved še vztrajaš v svoji polpismenosti.
So jo verjetno tudi Izraelci delali..Krek pa je kot kakšen ostarel pijan čuk na veji..
Kje je sedaj novi minister za digitalizacijo? Možno je naloga prezahtevna.
nima casa, se ukvarja z lastnimi promocijskimi videi.
nesposoben 170 kg zavaljen krek, za kozlat
Pa še kar nosi nagobčnik. Težko razumeti, zakaj ne nosi zaščitnih očal in čelade.
Je že en namignil, da se splača imet večjo zabavo, ne kontroliraš testov, pride inšpekcija, plačaš jurja kazni.Ko jih šiša, jih imaš v prvi uri zabave že na lagerju..
Strokovnjak, ki določa, kdo je strokovnjak.