Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Če jaz tole prav razumem, Rozman mogoče še bi, pa ga Golnik noče več. Baje dober zdravnik, pa zelo, zelo slab sodelavec in človek. Dela se norca iz pacientov, o njih pred sodelavci grdo govori in še enih očitkov leti nanj.
Tale Rozman nima dovolj plače . Hoče še več. Ja seveda covid dodatkov ni več. Zdravniški pohlep je brezmejen.
Če imaš rumeno modro knjižico, bo šlo!
evo jest se javim. za direktorja...sam nimam partijske knjižce , bo šlo ?
Rozman ne želi kandidirati za direktorja ker je premajhna plača ? Zakaj pa sedaj dela ?
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Če jaz tole prav razumem, Rozman mogoče še bi, pa ga Golnik noče več. Baje dober zdravnik, pa zelo, zelo slab sodelavec in človek. Dela se norca iz pacientov, o njih pred sodelavci grdo govori in še enih očitkov leti nanj.