Hojs, niso "levičarji" krivi za to!!! Vsi te imamo že vrh glave, ker si eden od najslabših, najbolj nesposobnih ministrov v zgodovini samostojne Slovenije!!!
Po moje si je to sam napisal ker sploh ninžalitev ampak kompliment za njegova dejanja, želi si samo malo medijske pozornosti. Res čudni so ti njihovi fetiši.
To je sam napisal, pa slikal, ker drugače bi bi verjetno pislalo "Pizda lažnjiva in duša prodana, oportunustična, podrepniška". Sam pa ne podpiram tega vandalizma, to ni lepo.
Čakam samo še, da kredni napad primerja z molotovko in klovnesa hojs bo dosegla pricakovan nivo od njega. Da človek sovraži druge narodnosti, se vidi iz tvita "levićarji". Povsem neprimerno za notranjega ministra. Naj pripravi kufre. za madafa*ingzarsko.
Hojs, niso "levičarji" krivi za to!!! Vsi te imamo že vrh glave, ker si eden od najslabših, najbolj nesposobnih ministrov v zgodovini samostojne Slovenije!!!
DragiJanez,kdo to vsi. Ne govori v mojem imenu,sicer se ti lahko kaj zgodi.
Po moje si je to sam napisal ker sploh ninžalitev ampak kompliment za njegova dejanja, želi si samo malo medijske pozornosti. Res čudni so ti njihovi fetiši.
Pa pejd ti in se vrži iz stolpnice...,boš deležen še več medijske pozornosti kot na tem portalu.
HalidInvalid36 Tako, kot si to storil ti?
Res je in ujeli so me angeli.... .Probaj še ti.
Torej si je po tvoji logiki tudi Fabjanka sama vrgla flašo v bajto?
Nič ni nemogoče, za določeni cilj so si ljudje pripravljeni rezati roke in ubijati.
Samo levičarji... .
S kredo napisano. To je nek šolarček napisal zdaj pa se čuti ogroženega. Kje pa so njegovi robokopi ki ga varujejo?
Robocopi mu mamo peglajo, da hojskotu ne teži skoz!
Ta Hojs pa ni preveč bister.
Lažnivec je,za to ima slovenija dokaz
A ni oddstopič?
Nasilno dejanje je ostro obsodil tudi predsednik republike Borut Pahor...... hahaha...
in to najvecji laznivi diktator peleg jj
To je sam napisal, pa slikal, ker drugače bi bi verjetno pislalo "Pizda lažnjiva in duša prodana, oportunustična, podrepniška". Sam pa ne podpiram tega vandalizma, to ni lepo.
Čakam samo še, da kredni napad primerja z molotovko in klovnesa hojs bo dosegla pricakovan nivo od njega. Da človek sovraži druge narodnosti, se vidi iz tvita "levićarji". Povsem neprimerno za notranjega ministra. Naj pripravi kufre. za madafa*ingzarsko.
Junak pa tak! Najbrž se tudi teme boji. Lajat in grozit v mikrofon, tega pa ga ni strah. Revse!
Tudi desničarji so že spregledali in kažejo svoje nezadovoljstvo z grafiti...
Mislim, da se je Invalid36 vrgel iz stolpnice s kredo v roki in mimogrede napisal Hojsu, kar mu gre.