Mislim, da je za Finsko to malo denarja in verjetno manj kot večina teh nezaposlenih sedaj dobiva nadomestila za brezposelnost. Razen, če so izbrali ljudi, ki bi se jim redno nadomestilo izteklo.
Bi vam bilo težko v naslov dodati tudi državo, kjer se bo to izvajalo??? Če ne zaradi drugega, pa vsaj iz spoštovanja do bralcev!
ne pozabimo da odpade veliko birokracije, pri nas tudi nevladnih organizacij. To nikoli ne bo potrdila SD, ne bo dala svojih med brezposelne
Toliko mi dajo,da delam cel mesec kot črnc...grem na Finsko.
Pri nas lahko preizkusijo na upokojencih vsem enako,da bo dovolj za preživetje.
To bi blo za naše cigiče...juhuhu
hmmm, odvisno... mama Jelka dobi precej več kot 560€ od otroških dodatkov.
Jaz pa delala skoraj 41 let pa isto... :(
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Mislim, da je za Finsko to malo denarja in verjetno manj kot večina teh nezaposlenih sedaj dobiva nadomestila za brezposelnost. Razen, če so izbrali ljudi, ki bi se jim redno nadomestilo izteklo.
Bi vam bilo težko v naslov dodati tudi državo, kjer se bo to izvajalo??? Če ne zaradi drugega, pa vsaj iz spoštovanja do bralcev!
ne pozabimo da odpade veliko birokracije, pri nas tudi nevladnih organizacij. To nikoli ne bo potrdila SD, ne bo dala svojih med brezposelne
Toliko mi dajo,da delam cel mesec kot črnc...grem na Finsko.
Pri nas lahko preizkusijo na upokojencih vsem enako,da bo dovolj za preživetje.
To bi blo za naše cigiče...juhuhu
hmmm, odvisno... mama Jelka dobi precej več kot 560€ od otroških dodatkov.
Jaz pa delala skoraj 41 let pa isto... :(