Ti pa si prfuknjen.A dlje ko iz svojega brloga gres?Zunanji in realni svet pa to? So garazne hise,ki so pogosto zasedena vsa parkirna mesta(govorim tako za SLO kot tujino). Pripirocam ti,da gres malo med ljudi in na primer v London,Dublin,NL,D,itd,pa… ...prikaži več me zanima,ce bos nasel prazen parking.Garazna hisa pa avtomobila ne varuje pred vremenskimi in fizicnimi vplivi.SPLOH pa ne pred fizicnimi.Trk,objestnost.....Mater ste eni prfuknjeni.Pametni ko ne vem kaj.
Ja,24 ur na dan v brlogu,verjamem ja.Si vremensko in fizicno zasciten.
Ti ze skodi,zato pa pises kretenizme v komentarjih.Mal tujine in realnega sveta ti ne bi skodilo.
Odpuščeno ti je-saj ne veš /se ne zavedaš kaj govoriš.Smiliš se mi,ker ti je življenje tako določeno,da ti je vse črnogledo in negativno.Jebi ga,nisi ti kriv,če ti je usoda ta v zibko položena.
Tega redarja bi ob priliki počakal in iz njega naredil teto za večno.
ko sem to prebral, sem pomislil, da so mogoče imeli kakšno izmenjavo z ljubabanskim pašalukom
...ali koprskim...genska okvara redarjev...IQ sobne temperature !
verjetno >.< če nisi za nič drugega, greš za inkasantka
Obstajajo garažne hiše,kjer je avto na varnem pred vsemi vplivi;VREMENSKIMI in FIZIČNIMI
Ti pa si prfuknjen.A dlje ko iz svojega brloga gres?Zunanji in realni svet pa to? So garazne hise,ki so pogosto zasedena vsa parkirna mesta(govorim tako za SLO kot tujino). Pripirocam ti,da gres malo med ljudi in na primer v London,Dublin,NL,D,itd,pa… ...prikaži več me zanima,ce bos nasel prazen parking.Garazna hisa pa avtomobila ne varuje pred vremenskimi in fizicnimi vplivi.SPLOH pa ne pred fizicnimi.Trk,objestnost.....Mater ste eni prfuknjeni.Pametni ko ne vem kaj.
NE SODI DRUGE PO SEBI.,če si TI kura nesnica,katera čepi 25 ur NON-STOP V BRLOGU smo ostali aktivni,da še umret nimamo časa.
Ja,24 ur na dan v brlogu,verjamem ja.Si vremensko in fizicno zasciten. Ti ze skodi,zato pa pises kretenizme v komentarjih.Mal tujine in realnega sveta ti ne bi skodilo.
Odpuščeno ti je-saj ne veš /se ne zavedaš kaj govoriš.Smiliš se mi,ker ti je življenje tako določeno,da ti je vse črnogledo in negativno.Jebi ga,nisi ti kriv,če ti je usoda ta v zibko položena.
Torej si se pogledal v ogledalo in koncno dojel.Glavno,da si vremensko in fizicno zasciten,he he he.
NE SODI DRUGIH PO SEBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joj kako si kratek.V glavi mislim.Pejt se fizicno in vremensko zascitit,ker ti ocitno res ni pomoci.Fak...neverjetno,kaj vse nosi zemlja.
ne sodi drugih po sebi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne no.Dej reci,da se salis.A je to zato,ker si fizicno in vremensko zasciten,he he????