Kdaj so se odločili vrniti psa? takrat ko so prebrali kako visoka je nagrada? Vsakemu najditelju je namreč jasno, da je na ovratnici tel. št. lastnika, poleg tega pa veterinar po številki čipa lahko najde lastnika.
Skrajno sumljivo, predvsem zato, ker najditelj že po izgledu prida določeni skupini. Menda lastnica ne bo izplačala nagrade kar na lepe oči, še preden policija razišče vse okoliščine izginotja psa. Za takšnega psa, ki je ukraden in brez dokumentov, na… ...prikaži več črnem trgu dobiš na roko 200 eur in nič več.
Najditelj je brzkone tudi ugrabitelj haha. Jaz bi se zagotovo odpovedal nagradi, ze samo dejstvo da bi puncki polepsal dan, je vec kot dovolj dobra nagrada.
Sramota! Tudi, če je bil psiček res najden in vrnjen, bi se vsaka kolikor toliko normalna oseba v tem primeru odpovedala nagradi!!
Sicer pa mislim, da zadeva zelo smrdi in upam, da bo policija raziskala zadevo.
Hahaha ja, tale komentar "nabirao baker pa našao psa" pa je definitivno zeloooo primeren in resničen :). Na vsak način pa se pridružujem mnenju velike večine...vesela sem, da je Miša srečno spet doma in SRAMOTA da je "gospod" vzel denar… ...prikaži več od deklice sploh po tem ko ji je odpeljal kužka.
Ne vem zakaj taka dramatika in članek na to temo, namesto da bi bili veseli da je žival prišla nazaj sedaj napadajo najditelja. Vsaka takšna zgodba ima dvorezni meč. Ne pozabit oni so ponujali nagrado in če so jo ni… ...prikaži več debate o tem da jo je najditelj prevzel. Žalostno sicer je da se nekako najditelj ni drugače odločil pa vendar ni izsiljeval, samo vzel je ponujeno.
Sam sem že našel 2 psa in jih vrnil lastniku pa nisem ničesar vzel, ker imam sam psa in vem kako je lastniku hudo če izgubi žival.
Ja, tako je pač to pri nas. Vsak narod ima takšno oblast, kot si jo zasluži (ali izvoli) ter takšne razmere in zakone, kot si jih ustvari. In mi imamo to.
Živa, Petra in vsi mi smo lahko veseli, da tale na sliki in njegova družina niso pojedli Miše. Vem, kaj pišem, sem od dol. In denar včasih dela čudeže.
Mnenje se oblikuje na osnovi znanih in javno dostopnih podatkov. Ne more it vsak osebno preverit vse strani, kako je bilo, pa še takrat ne bi bilo sigurno. Se lahko samo pridružim Slavku, res sramota (predvsem zato, ker gre za… ...prikaži več otroka s posebnimi potrebami). In bi bilo za preiskat, ali je kuža zataval ali mu je kdo pomagal.
najditelj Gogi...pička li ti materina lopovska....da greš VZET nagrado od osebe s posebnimi potrebami ?...da bog dal da se vsi tvoji otroc rodijo invalidni in imbecilni...
V redu, kaj pa pretiravajo z nagrado 1500€ ? A ne bi bilo dovolj recimo 200€, če že ?
Prav je naredil, da je vzel. Druga je, če je imel prste vmes tudi pri izginotju.
Večina napada najditelja, kakšen kriminalec je, da je od uboge deklice vzel denar in da je psa ugrabil kar sam ... Glede na materin FB profil so vse prej kot revni: potovanja v Nepal, Indijo itd., super opremljena hiša, dekle… ...prikaži več zelo uspešno tekmuje v judu. Mama bi lahko vsaj zaprla FB profil za javnost.
In ja, sama imam psa, našla sem dva in nagrad niti pod razno nisem vzela. Sem pa verjetno v precej boljši finančni situaciji kot najditelj tega višavskega terierja, zato ga sploh ne obsojam!
Zato, da potuješ v Indijo, ne rabiš bit bogat. Potovanja so stvar prioritet. Eni avto, eni iPhone, en i kozmetiko in pedikerke, eni potovanja ... Tudi sama si privoščim vsako leto 3 tedne v eksotiki, pa imam povprečno plačo in… ...prikaži večin še sama živim. Če imaš koliko toliko normalno plačo, si to lahko privošči vsak. Poleg tega nista ravno mlada in je normalno, da sta skozi leta nekaj ustvarila. Ta hiša nič nič posebnega.
Daj, ne bluzi, Dokazano je, da se v samostojnem gospodinjstvu najtežje živi. Poleg tega nimam olajšav pri dohodnini, otroških dodatkov ... kaj sem jaz kriva, če nimate pravilnih prioritet ... zmeraj vidite tisto, česar sami nimate in ne to, kar… ...prikaži večr imate sami, pa drugi nimajo.
Kot ukradeno se lahko tretira samo nekaj pod ključem, oziroma žival na povodcu...v pesjaku. V nasprotnem primeruje lahko samo najdeno, in ni nujno da vrneš. Dejstvo je, da lastniki psov zelo nalahko z odvezanimi naokrog migljajo. Nima veze velikost, zobe… ...prikaži več ima in tačke tud...da odleti kamor si želi. Najditelj si zasluži nagrado, saj bo verjetno s tem tudi pripomogel da bodo psi v večjem številu bolj pod kontrolo na vrvicah.
Kdaj so se odločili vrniti psa? takrat ko so prebrali kako visoka je nagrada? Vsakemu najditelju je namreč jasno, da je na ovratnici tel. št. lastnika, poleg tega pa veterinar po številki čipa lahko najde lastnika.
Spregledal telefonsko številko na ovratnici???? Smrdi, smrdi, smrdi...
Skrajno sumljivo, predvsem zato, ker najditelj že po izgledu prida določeni skupini. Menda lastnica ne bo izplačala nagrade kar na lepe oči, še preden policija razišče vse okoliščine izginotja psa. Za takšnega psa, ki je ukraden in brez dokumentov, na… ...prikaži več črnem trgu dobiš na roko 200 eur in nič več.
Gogi+ Novo mesto = NEćivil...
Najditelj je brzkone tudi ugrabitelj haha. Jaz bi se zagotovo odpovedal nagradi, ze samo dejstvo da bi puncki polepsal dan, je vec kot dovolj dobra nagrada.
Sramota! Tudi, če je bil psiček res najden in vrnjen, bi se vsaka kolikor toliko normalna oseba v tem primeru odpovedala nagradi!! Sicer pa mislim, da zadeva zelo smrdi in upam, da bo policija raziskala zadevo.
.. najbrž je bio službeno u Ljubljanu... nabirao baker pa našao psa...
Hahaha ja, tale komentar "nabirao baker pa našao psa" pa je definitivno zeloooo primeren in resničen :). Na vsak način pa se pridružujem mnenju velike večine...vesela sem, da je Miša srečno spet doma in SRAMOTA da je "gospod" vzel denar… ...prikaži več od deklice sploh po tem ko ji je odpeljal kužka.
V tujini kradejo pse, potem pa izsiljujejo lastnike..
Ne vem zakaj taka dramatika in članek na to temo, namesto da bi bili veseli da je žival prišla nazaj sedaj napadajo najditelja. Vsaka takšna zgodba ima dvorezni meč. Ne pozabit oni so ponujali nagrado in če so jo ni… ...prikaži več debate o tem da jo je najditelj prevzel. Žalostno sicer je da se nekako najditelj ni drugače odločil pa vendar ni izsiljeval, samo vzel je ponujeno. Sam sem že našel 2 psa in jih vrnil lastniku pa nisem ničesar vzel, ker imam sam psa in vem kako je lastniku hudo če izgubi žival.
Ja, tako je pač to pri nas. Vsak narod ima takšno oblast, kot si jo zasluži (ali izvoli) ter takšne razmere in zakone, kot si jih ustvari. In mi imamo to.
ce bi bil brez ficnika v zepu in zivel pod mostom, ne bi terjal te nagrade. Ne prihranke punčke.
Živa, Petra in vsi mi smo lahko veseli, da tale na sliki in njegova družina niso pojedli Miše. Vem, kaj pišem, sem od dol. In denar včasih dela čudeže.
Sramota, če si pripravljen od otroka vzet denar! 😡😠
Sramota je izoblikovati mnenje in ga širit kot resnico.
Mnenje se oblikuje na osnovi znanih in javno dostopnih podatkov. Ne more it vsak osebno preverit vse strani, kako je bilo, pa še takrat ne bi bilo sigurno. Se lahko samo pridružim Slavku, res sramota (predvsem zato, ker gre za… ...prikaži več otroka s posebnimi potrebami). In bi bilo za preiskat, ali je kuža zataval ali mu je kdo pomagal.
S tem se pa popolnoma strinjam.
Jaz bi pa dal veliko centov, da te vzame hudič ker si en tromotorni kreten.
To velja zate strauski in za podobno misleče
najditelj Gogi...pička li ti materina lopovska....da greš VZET nagrado od osebe s posebnimi potrebami ?...da bog dal da se vsi tvoji otroc rodijo invalidni in imbecilni...
Otroci niso krivi.
Pričakovala bi, da je najditelj vsaj polovico nagrade dal deklici nazaj.
V redu, kaj pa pretiravajo z nagrado 1500€ ? A ne bi bilo dovolj recimo 200€, če že ? Prav je naredil, da je vzel. Druga je, če je imel prste vmes tudi pri izginotju.
Večina napada najditelja, kakšen kriminalec je, da je od uboge deklice vzel denar in da je psa ugrabil kar sam ... Glede na materin FB profil so vse prej kot revni: potovanja v Nepal, Indijo itd., super opremljena hiša, dekle… ...prikaži več zelo uspešno tekmuje v judu. Mama bi lahko vsaj zaprla FB profil za javnost. In ja, sama imam psa, našla sem dva in nagrad niti pod razno nisem vzela. Sem pa verjetno v precej boljši finančni situaciji kot najditelj tega višavskega terierja, zato ga sploh ne obsojam!
Zato, da potuješ v Indijo, ne rabiš bit bogat. Potovanja so stvar prioritet. Eni avto, eni iPhone, en i kozmetiko in pedikerke, eni potovanja ... Tudi sama si privoščim vsako leto 3 tedne v eksotiki, pa imam povprečno plačo in… ...prikaži večin še sama živim. Če imaš koliko toliko normalno plačo, si to lahko privošči vsak. Poleg tega nista ravno mlada in je normalno, da sta skozi leta nekaj ustvarila. Ta hiša nič nič posebnega.
Že 1 otrok, pa bi bila eksotika pod domačim borom.
Daj, ne bluzi, Dokazano je, da se v samostojnem gospodinjstvu najtežje živi. Poleg tega nimam olajšav pri dohodnini, otroških dodatkov ... kaj sem jaz kriva, če nimate pravilnih prioritet ... zmeraj vidite tisto, česar sami nimate in ne to, kar… ...prikaži večr imate sami, pa drugi nimajo.
Za ta dnar dobiš 1,5 novga psa!
In kaj potem? Očitno jim veliko pomeni, da so jo našli, kar od takega tepca, kot si ti ne moreš pričakovat.
Ne se obremenjevat,saj boš čez par tednov spet pisal isto,ker bo tale kuzl spet zginu in se čudežno pojavu,so strojani zavohal ojrote :)
Kot ukradeno se lahko tretira samo nekaj pod ključem, oziroma žival na povodcu...v pesjaku. V nasprotnem primeruje lahko samo najdeno, in ni nujno da vrneš. Dejstvo je, da lastniki psov zelo nalahko z odvezanimi naokrog migljajo. Nima veze velikost, zobe… ...prikaži več ima in tačke tud...da odleti kamor si želi. Najditelj si zasluži nagrado, saj bo verjetno s tem tudi pripomogel da bodo psi v večjem številu bolj pod kontrolo na vrvicah.
Ali pa bodo zdaj bolj pogosto "zatavali", dokler nekdo ne objavi nagrade ....
za pesa ne bi dal ni centa
zate pa sploh ne
Ne skrbi, tebe itak noben pes nebi maral.
@strauski...pes ti jajca zgrizel...
no ja en cent bi pa dal
Jaz bi pa dal veliko centov, da te vzame hudič ker si en tromotorni kreten.