Slovenija
78 ogledov

Neuradno: Telekom naj se proda Cinvenu

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 08:34 01.junij 2015.

    Rešitev je socializem ? Ma kakšen socializem ? Kdor krade, bo kradel tudi v socializmu. Socializem smo imeli, preizkusili, ponekod ga še imajo, pa se do sedaj še nikjer ni obnesel. Dokler bo človek grešno ravnal, mu ne pomaga noben ...prikaži več sistem. Tudi slovenci nismo izjema. Zaradi pohlepa je že marsikaj propadlo, potem je tukaj še napuh, lenoba, požrešnost in še kaj bi se našlo. Sprememba sistem ne spremeni človekovih grešnih misli.

  • b3180966 12:00 01.junij 2015.

    Vsem dušebrižnežem kateri tako jokcajo ob predvideni prodaji Telekoma zastavljam popolnoma enostavno vprašanje:"Koliko €€€ bom dobili iz naslova dividend (10€/delnico), če je Telekom zares moj (naš)?" PS- če ne bom dobil nič, zakaj bi me potem moralo ...prikaži več skrbeti, kdo je njegov lastnik? Bo novi lastnik izkopal bakrene kable in porušil bazne postaje, da bomo zopet komunicirali s kurjenjem kresov?

  • francl12 11:32 31.maj 2015.

    Glede na cmerarjevo izjavo, se sprašujem, kaj pa je sploh v pristojnosti vlade in cmerarja???? Vejetno je njihova pristojnost samo varovanje tajkunov in lopovov ter čakanje na boljše čase!!!

  • mph 12:41 31.maj 2015.

    Jaz samo upam, da bodo nekoč dočakali sojenje domači zločinci, ki so uničili Slovenijo (no, na žalost ne samo). Najmanj dosmrtni zapor bi moral bit predviden za drugo največjo izdajo v zgodovini nacionalnih interesov naše države.

  • mph 12:38 31.maj 2015.

    Upam, da je volilcem predvsem Cmerarja jasno, kakšno napako so naredili. Noro, kako vse vlade dosledno nadaljujejo začete politike Janše. Edina rešitev ali vsaj možnost za na bolje je bila izvolitev ZL, kjer pa so jo vsi mediji dosledno bojkotirali. ...prikaži več Toliko o profesionalnosti. Je pa stresno delat delo novinarja, ko pa ti je šef tajkun ali korumpiran politik in lahko hitro ostaneš brez službe. Potem se je po nesreči tik pred volitvami zgodil Luka Mesec in takoj je poskočila podpora na duplo. Škoda, ker volitve niso bile še teden ali dva kasneje. Edina rešitev za svet je socializem, je pa res, če si edina mala riba med morskmi psi, je težko v vsakem primeru. Ampak potem se je zgodila Grčija, zdaj se prebuja Španija, ... in počasi se bo premaknilo. Bo pa ostal velik problem: vse bo že pokradeno.

  • h3o 15:40 31.maj 2015.

    najprej prodat firme, potem pa naše bajte (če ne bomo mogli plačevat višjih položnic)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.