Jaz pa se ne. Spomladi nisem poznal osebno nikogar, niti nihče od znanih, kar sem govoril, ni poznal osebno nikogar. Danes jih poznam kar 5 in praktično vsak sodelavec jih pozna par. In ni noben fake rezultat, vsi ti se… ...prikaži več dejansko počutijo bolj ali manj slabo, praktično vsi izgubili vonj, v ostalem švohost, vročina, dva od teh visoka vročina. Še kako realno je na žalost vse skupaj. Ampak ... če ustaviš svet, bo potem čez leto dve en kup rakavih pacientov, kjer so zamudili, infarkti, ... Jebeno.
Morda, morda pravim, bi se pa vpliv učinkov opazil, če gospa Beovič in gospoda Gantar in Kacin ne bi na tri dni ENE DRUGAČNE učinke PONUJALI in vrednotili. Glejte samo OstaniZdrav... 10 dni jo imam na mobitelu in meni edina… ...prikaži več informacija je BATERIJA SE HITREJE PRAZNI. Kaj niso mogli nastaviti tako, da zvečer vsaj vidim s koliko mobiteli se je moj povezal. Tako se mi zdi, v 10 dneh Z NOBENIM.
Pa kakšen učinek kdo pričakuje PAR DNI po ukrepih??? Par TEDNOV bo trajalo, da bi se moralo poznat. @bugmenot, verjetno nič ne spremljaš ... šole imajo po novem vsi na daljavo, vrtci omejeno število, ker en kup ljudi dela tudi… ...prikaži več v zdravstvu, policiji, .... in nimajo vsi varstva, .... nakupovalni centri se menda tudi zaprejo v kratkem, razen s prehrano in nujnimi potrebščinami. itn.
Edino, kar je potrebno je, da pride čimprej dovolj zanesljivo cepivo ali zdravilo.
Verjamem v virus - ne verjamem pa v podatke okuženosti ker sekta laže tudi tukaj !
se popolnoma strinjam
Jaz pa se ne. Spomladi nisem poznal osebno nikogar, niti nihče od znanih, kar sem govoril, ni poznal osebno nikogar. Danes jih poznam kar 5 in praktično vsak sodelavec jih pozna par. In ni noben fake rezultat, vsi ti se… ...prikaži več dejansko počutijo bolj ali manj slabo, praktično vsi izgubili vonj, v ostalem švohost, vročina, dva od teh visoka vročina. Še kako realno je na žalost vse skupaj. Ampak ... če ustaviš svet, bo potem čez leto dve en kup rakavih pacientov, kjer so zamudili, infarkti, ... Jebeno.
Grozljivo, strašljivo, rekordno....zeh...
do zimskih počitnic ne bo nič bolje, potem pavza in nato tretji val...
Dokler bodo šole, vrtci in nakupovalni centri odprti vam ne pomaga nobena policijska ura.
same lažne novice in nikjer resnice ;)
Morda, morda pravim, bi se pa vpliv učinkov opazil, če gospa Beovič in gospoda Gantar in Kacin ne bi na tri dni ENE DRUGAČNE učinke PONUJALI in vrednotili. Glejte samo OstaniZdrav... 10 dni jo imam na mobitelu in meni edina… ...prikaži več informacija je BATERIJA SE HITREJE PRAZNI. Kaj niso mogli nastaviti tako, da zvečer vsaj vidim s koliko mobiteli se je moj povezal. Tako se mi zdi, v 10 dneh Z NOBENIM.
Pa kakšen učinek kdo pričakuje PAR DNI po ukrepih??? Par TEDNOV bo trajalo, da bi se moralo poznat. @bugmenot, verjetno nič ne spremljaš ... šole imajo po novem vsi na daljavo, vrtci omejeno število, ker en kup ljudi dela tudi… ...prikaži več v zdravstvu, policiji, .... in nimajo vsi varstva, .... nakupovalni centri se menda tudi zaprejo v kratkem, razen s prehrano in nujnimi potrebščinami. itn. Edino, kar je potrebno je, da pride čimprej dovolj zanesljivo cepivo ali zdravilo.