Slovenija
104 ogledov

Neuradno: referendum o izenačitvi pravic istospolnih partnerjev bo 20. decembra

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ferluci 11:58 04.november 2015.

    Nekaj ne razumem. Privrženci priseljevanja v Evropo, oziroma levaki, a veste da je za islamiste družina vrednota in vsekakor ne bodo pristali na izenačitev pravic homoseksualcev s tradicionalno družino? Odločite se že enkrat, kaj bi sploh radi.

  • vzev 09:11 04.november 2015.

    Ni problem, naj delajo kar hočejo. Toda otroke pač ne morejo imeti. In če nebi zahtevali pravice do posvojitev otrok tega referenduma nebi bilo. Naj se po poročijo, toda ta poroka ne more biti enaka kot poroka normalnih ljudi.

  • nina 05:22 05.november 2015.

    A je preveč denarja,da ga bomo metali kar skozi okno? Aja ga je še ostalo......

  • KOJAK 20:26 03.november 2015.

    :)... pa tolk gejev je med župniki in člani SDS ter NSi :)

  • nina 05:19 05.november 2015.

    Naj gredo pa nazaj.Prilagajajo naj se prišleki,tudi mi se moramokamorkoli gremo.Komur ne paše lahko gre odkoder je prišel.

  • markus 18:45 03.november 2015.

    Kaj lahko pričakujemo od klerikalcev in tistih, ki že zjutraj pregloboko pogledajo v kozarec? Najbrž nič razumnega. Večina od teh nima pojma, o čem sploh gre. Čim slišijo izraz "homoseksualen", skočijo v zrak in jih nič več drugega ne zanima, ...prikaži več kot le to, da morajo na vsak način biti proti. Kako si RKC sploh dovoli diktirati način glasovanja ljudi, ko niti ne plačuje davkov? A imamo tudi mi svojo različico šeriata, pa za to niti ne vemo? Sem bil proti staremu režimu komunizmu, vendar pa mi tudi zdajšnji, ko lahko večina odloča o manjšini, definitivno ni všeč. Zakaj potem nimamo še referenduma o tujcih, romih, pripadnikov drugih ver? A, ker je protiustavno? Mar res? Če ni protiustaven referendum o izenačitvi pravic istospolnih, potem tudi ne bi bil morebiten referendum o izgonu vseh tujcev, romov, pripadnikov drugih ver... Če je vse legitimno, se iz danes na jutri lahko vsak spomni in začne zbirati podpise zoper tiste, katerih način življenja ga moti. Zdaj pa mi povejte, kam p

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:22 03.november 2015.

    Očitno bomo mogl 4 milijončke stran vržt. Škoda. Mislm večina sveta gre v smeri odpravljanja neenakosti, odpravljanja homofobije, nekateri naši bi pa takole se šli. Kje ste bili z pobudami za referendum ko so se delale lumparije? MIslm če so ...prikaži več naš največji problem istospolni potem smo pa res neka čudovita država brez napak.

  • markus 18:52 03.november 2015.

    pridemo s tem? Kam? Sem heteroseksualen in niti predstavljati si ne morem, da bi npr. homoseksualci bili tako hudobni, da bi zbirali podpise zoper mene zaradi moje spolne usmerjenosti in načina življenja. To je namreč enako. Nekateri boste trdili, da ...prikaži več ni, vendar je. Če imamo demokracijo, lahko tudi homoseksualci zbirajo podpise zoper naš način življenja. A vam bi bilo to sprejemljivo? To namreč zdaj počnemo njim. Odločamo o tem, kakšne in koliko pravic bodo imeli. Zamislite se Slovenci in nujno pojdite na referendum in obkrožite "ZA". Kako lahko duhovniki govorijo o družini, njenih vrednotah, če sami nimajo družine? Oni so potemtakem ravno tako suha veja, kot homoseksualci. Od njih ne gre rod naprej. Torej? Kako si lahko oni dovolijo nagovarjati ljudi v cerkvi, kako se naj voli?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.