Katastrofa, odkašljati se je moral. Nepredstavljivo! * Tisto z 'outiranjem' je pa čisto 'out' - a je ta izraz komu normalen? Meni zagotovo ne... članek pa tudi napisan na prvo žogo.
Naši mediji postajajo greznica. Informativno oddajo na POptv gledamo več kot desetletje z istimi voditelji, isto sceno in konceptom. Ničesar ne spreminjajo in ob vsem se hvalijo z visoko gledanostjo. Kar predvajajo v pop.poročilih, potem ponovijo v osrednem in večernem… ...prikaži več terminu. Na koncu dobiš več informacij od nepotrebnih oglasov kot, od naveličanih obrazov voditeljev . Ga. gl.urednica Kos-Slokar to ni vredno snemati in predvajati.
Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni.
........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Vsekakor pohvale za Pucerja, da ob omembi Kreka vsaj bruhal ni...
Katastrofa, odkašljati se je moral. Nepredstavljivo! * Tisto z 'outiranjem' je pa čisto 'out' - a je ta izraz komu normalen? Meni zagotovo ne... članek pa tudi napisan na prvo žogo.
Tega Pucerja s prevelikimi ušesi se je Slovenija nažrla za naslednjih 30 let, tako kot ukrajinske koruze,
Ob omembi Kreka in njegovih govorov se vsem zaleti, ne samo Ediju.
Naši mediji postajajo greznica. Informativno oddajo na POptv gledamo več kot desetletje z istimi voditelji, isto sceno in konceptom. Ničesar ne spreminjajo in ob vsem se hvalijo z visoko gledanostjo. Kar predvajajo v pop.poročilih, potem ponovijo v osrednem in večernem… ...prikaži več terminu. Na koncu dobiš več informacij od nepotrebnih oglasov kot, od naveličanih obrazov voditeljev . Ga. gl.urednica Kos-Slokar to ni vredno snemati in predvajati.
Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Kiksi? Meni se samo zdi da je bilo vse skupaj slabo zrežirano. Tole z Pucerjem sicer ne vem, vse ostalo pa.