"Zapomnite si, da nič v življenju ni zastonj."Potem ona tudi mami računa in svojim prijateljem in prijateljicam? In nič dobrodelnega ne stori? ... Škoda za Špelo. Odkar je šla v numerologijo pa k Marku Potrču (neki vitamini, aniticepilstvo), se ji je poslabšal.
Mater se pa namatra v max 40 minutah, Najbrž se bolj namatrajo poslušalci. Ja, Špelica debelica, časi presenečenja Atomik harmonik so nepreklicno mimo in sama pač nisi neka klasa.
Ja zato je pa še vedno sama
Mora pohitet z nabirko,čas se izteka
Pri meni ne bi nastopila,da mi da pet jurjev na uro.....
Cena pravzaprav ne pove nič, pa čeprav jo je skalkulirala numerologinja, naj objavi še blokec z rezervacijami in naročili.
"Zapomnite si, da nič v življenju ni zastonj."Potem ona tudi mami računa in svojim prijateljem in prijateljicam? In nič dobrodelnega ne stori? ... Škoda za Špelo. Odkar je šla v numerologijo pa k Marku Potrču (neki vitamini, aniticepilstvo), se ji je poslabšal.
Zanimiva bi bila v kombinaciji z Golobom, bi mu vsaj veverico dala v pogon, tako pa…..
Mater se pa namatra v max 40 minutah, Najbrž se bolj namatrajo poslušalci. Ja, Špelica debelica, časi presenečenja Atomik harmonik so nepreklicno mimo in sama pač nisi neka klasa.
Meni je moja kvaziloginja izračunala da ne smem poslušat in brati karkoli o Špeli Grošelj.
Čak mal, marsikaj mi je jasno, ni mi pa jasno, da toto še kdo najame+ plača, da mu kruli na zabavi..?? Ma ne me hecat no.....