Janes53@seveda sem z juga, sej sem mel v OŠ srboustaščino, tko, kot ti in še mnogi Slovenci! Če nimaš za pisat kej pametnga je boljš, da si ga mal žlajfaš na roke in misliš na Irglco!
Ne zatiskajmo si oči, v Slo je že 1/3 južnjakov in število še narašča. Sem pridejo po državljanstvo in po vse brezplačne storitve(šola,zdravstvo,...) in pri tem dobijo še socialne pomoči. Ni čudno, da je vedno manj denarja, če pa podpiramo… ...prikaži več ne-slovence. Še malo pa se bodo naši otroci v šolah učili "L" jezik. Žalostno toda, resnično.
V Nemciji povedo odkrito, pri nas bodo pa 13.01. ti balkanci, katere zivimo delovni SLOVENCI, stavkali proti nam , ki jih zivimo. Pa to ni nikjer na svetu, da strajkas proti tistemu, ki te zivi.A smo res tako butasti da to dopuscamo.
Če se bodo štrajka 13.1. udeležili tudi balkanci, naj se! Demonstrirali pa ne bodo proti Slovencem, ampak proti skorumpirani, nesposobni vladi, ki je v 9 mesecih zaj ebala vse, kar se je dalo in je čas, da odide!
Tak problem z Balkanci mamo tut mi,saj je blo vse na jugu,kar ne zna dobr slovensko!!
Hmm, o kakšnih problemih ti to?
blayo@ vse kar leze in gre in ma probleme s slovenščino je blo za praznke v "zavičaju"!
JazenJašna, ti si torej tudi z juga, kajti tvoja slovenščina je na nivoju povprečnega južnjaka!
Janes53@seveda sem z juga, sej sem mel v OŠ srboustaščino, tko, kot ti in še mnogi Slovenci! Če nimaš za pisat kej pametnga je boljš, da si ga mal žlajfaš na roke in misliš na Irglco!
@ janetu.. Imaš prav,sam veš kaj, Irglca pa je za še kaj več, kot samo žljafanje- za v živo/ na meso
Je že Slovenija 1/5 Kosova 1/5 Bosne 1/5 Srbije 1/5Hrvaške 1/5 mešanih ostalih nacij in 1/5 Slovenije
Ne zatiskajmo si oči, v Slo je že 1/3 južnjakov in število še narašča. Sem pridejo po državljanstvo in po vse brezplačne storitve(šola,zdravstvo,...) in pri tem dobijo še socialne pomoči. Ni čudno, da je vedno manj denarja, če pa podpiramo… ...prikaži več ne-slovence. Še malo pa se bodo naši otroci v šolah učili "L" jezik. Žalostno toda, resnično.
Če bi mi dali toliko kot oni dobijo v Tuzli, z lahkoto grem
@ izi- Res je . Žal ima SLO PRE-ohlapno in PRE-obilno socialno politiki..!!
pa noben od teh idiotov ne zna vozit.
V Nemciji povedo odkrito, pri nas bodo pa 13.01. ti balkanci, katere zivimo delovni SLOVENCI, stavkali proti nam , ki jih zivimo. Pa to ni nikjer na svetu, da strajkas proti tistemu, ki te zivi.A smo res tako butasti da to dopuscamo.
Mal si pa res butast.
Če se bodo štrajka 13.1. udeležili tudi balkanci, naj se! Demonstrirali pa ne bodo proti Slovencem, ampak proti skorumpirani, nesposobni vladi, ki je v 9 mesecih zaj ebala vse, kar se je dalo in je čas, da odide!
Kirka, kaj je pa zajebala?
Kaj ni?
kirka ali te ni sram take stvari pisati, ali imaš družino ali ti je levica družina.
Samo muslići gredo iz domovine, ker tam slabo živijo, pridejo v socialno boljše države in hočejo tam uvesti tisto, od česar so doma begali..
kapi, pišeš neumnosti...
Švabi se bojijo Balkancev že od 1941-ega naprej.
Predvsem Frante in Me-ni-na planini..
https://siol.net/novice/slovenija/lastnik-smucisca-krvavec-v-bolnisnici-zaradi-covid-19-543119
🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id07254838
www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks