Kolikokrat še bojo cepljene nafukal? A ni bilo za nekatera cepiva že v štartu neomejeno. Sedaj pa mora človek zraven osnovnega cepljenja še prebolet in še dobit poživitveni odmerek. In to bo neomejeno?. Japajade. Tudi do konca leta ne bo zdržalo.
Prekleti fašisti, ko sem se šel cepit so obljubljali imunost in neomejeno veljavnost potrdila. Lažnivci so zdaj, ko sem cepljen in od tega nimam nič to hitro preklicali in hočejo ljudi dodatno špikat, čeprav vedo, da ne deluje.
Koliko časa bomo še poslušali njihove nebuloze ?? Nekaterim kratijo pravice od sredine septembra, brez dokazov, da ta ukrep v praksi kaže neke rezultate. Sramota, kakšne nekredibilne odločevalce brez odgovornosti imamo in se ob tem čudimo, da ni takšnih rezultatov, kot se pričakuje.
Momak!!!! Stoj mirno,ruke u vis noge u đep!!!.... . Danes,je pa kratko al sladko... .Do kosila sem spil 4 litre frankinje,v toku dneva jo bo šlo 7 litrov... .Na,sam zate en komad,k sm glih dobre volje... .SYLVESTER - SEX.
mene volj moti, da ti covid potrdilo dela tudi ko si v izolaciji. Pol pa folk bolan rine v trgovine ali pa v hribe lazi. pol jim pa sape zmanjka. sej z gripo tud ne lazis ne v trgovino ne… ...prikaži več v hribe. mal dostojnosti, prijaznosti in spostovanja do drugih ne skodi.
Kaj papirji, zdravje, zdravje. V veliko veselje prenekatere človeške gnide marsikdo nikoli ne bo izvedel, zakaj se mu je/bo življenje spremenilo na slabše.....
Kolikokrat še bojo cepljene nafukal? A ni bilo za nekatera cepiva že v štartu neomejeno. Sedaj pa mora človek zraven osnovnega cepljenja še prebolet in še dobit poživitveni odmerek. In to bo neomejeno?. Japajade. Tudi do konca leta ne bo zdržalo.
Ovce je treba jeb.... do onemoglosti.
Ovce se šiša vsako leto.
Šaban Šaulić - Bojana.
Ja saj je bila veljavnost tudi po 2. odmerku neomejena bruhahahaha
Neomejena ,do časovnice 3 sprica
Komedija zmešnjav...pravzaprav tragedija..
Kaj je pes??? Zasvoji tale Ž24??? Aaaah,sej ti si v penziji,pa tud spiš slabo.
Vem vem.
in potem se celo čudijo,da se folk noče cepit...
Potrdilo po tretjem bo veljalo neomejeno. Spet se šalijo.
neomejeno velja samo dokler se ne cepiš
Po četrtem odmerku imaš pogreb gratis!
Pokojni od gratis pogreba nima nič ! Imajo svojci- če imajo !
Kapibara si že slišal za sarkazem, cinizem? V tem je moja poanta
anion- V tem primeru pa Sorči nooo
3 doze do tromboze
četrtega odmerka ne bo.
Jebe lud zbunjenog.
To še ni nic spremembe se bodo vedno dogajale ne se zanasat, da bo pa sedaj tako ostalo .Dobro vas drkajo hitro hitro bo 4 dozica......
Prekleti fašisti, ko sem se šel cepit so obljubljali imunost in neomejeno veljavnost potrdila. Lažnivci so zdaj, ko sem cepljen in od tega nimam nič to hitro preklicali in hočejo ljudi dodatno špikat, čeprav vedo, da ne deluje.
Sorči, si v zmoti ! Deluje.. na TRR proizvajalcev ! Najmanj !
Luxsi a si le spregledu ...nategnitev na suho
O Bog odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo!
Čakam 1. februra, ko bi se mi moralo pridružiti kar nekaj sodelavce 2x ceplnenh, pa so spregledali.. Kako bod0o to pri vratarju uredili- JS _ Kultura
Koliko časa bomo še poslušali njihove nebuloze ?? Nekaterim kratijo pravice od sredine septembra, brez dokazov, da ta ukrep v praksi kaže neke rezultate. Sramota, kakšne nekredibilne odločevalce brez odgovornosti imamo in se ob tem čudimo, da ni takšnih rezultatov, kot se pričakuje.
Momak!!!! Stoj mirno,ruke u vis noge u đep!!!.... . Danes,je pa kratko al sladko... .Do kosila sem spil 4 litre frankinje,v toku dneva jo bo šlo 7 litrov... .Na,sam zate en komad,k sm glih dobre volje... .SYLVESTER - SEX.
zakaj bi se preboleli sploh cepili? koliko pa jih je po bolnicah?
No ,tolko komplicirajo,da še sami več ne vejo,kolk so zaštrikali vse vkup .simpl rešitev ...Ukinitev vseh pct potrdil,ugasnite app in to je to ....
Imajo še kje na svetu tako zmedo okoli kovid pravil, kot pri nas? Po moje da ne, ker nikjer nimajo tako zblojene vlade in kovid strokovne ekipe
mene volj moti, da ti covid potrdilo dela tudi ko si v izolaciji. Pol pa folk bolan rine v trgovine ali pa v hribe lazi. pol jim pa sape zmanjka. sej z gripo tud ne lazis ne v trgovino ne… ...prikaži več v hribe. mal dostojnosti, prijaznosti in spostovanja do drugih ne skodi.
https://dailyexpose.uk/2022/01/20/public-health-data-confirms-vaccinated-more-likely-to-die-of-covid/
Povsod po svetu poročanju o hormonskih zmešnjavah predvsem žensk srednjih let ki so se trikrat cepile samo Slovenija ima problem z potrdilom.
Kaj papirji, zdravje, zdravje. V veliko veselje prenekatere človeške gnide marsikdo nikoli ne bo izvedel, zakaj se mu je/bo življenje spremenilo na slabše.....