2kretena od lastnikov sta se skregala in so sle celjske mesnine. slaba banka je kretenu prodala v casu sds vlade za milion druge mesnine. oboje hrvatom. kam bo cez 3 leta prodajal slovenski kmet?? slovenija nima slovenskih strateskih lastnikov. sam… ...prikaži več kseftarji. in idioti.
Tako ja, vso domačo proizvodnjo v tujino, vsa slovenska podjetja v roke tujcem. Kva smo mi eni zahojenci!!! Če bo šlo tako naprej bo kmalu naprodaj kar država sama.
Pohodni čevlji Alpina 149.90€ dve leti ih gledam,res super izgledajo,ampak z mojo plačo ih ne privoščim,in decembra akcija -40% + miklavžev popust 15% 59.90€ woow, takoj vzamem,naslednji dan ugotovim za kakšen šrot se gre. Bog ne daj da bi ih… ...prikaži večh kupil za 150€.
Naj se selijo kamor hočejo itak so za nič. Mogoče glih zarad tega da im prodaja upada..
2kretena od lastnikov sta se skregala in so sle celjske mesnine. slaba banka je kretenu prodala v casu sds vlade za milion druge mesnine. oboje hrvatom. kam bo cez 3 leta prodajal slovenski kmet?? slovenija nima slovenskih strateskih lastnikov. sam… ...prikaži več kseftarji. in idioti.
Tako ja, vso domačo proizvodnjo v tujino, vsa slovenska podjetja v roke tujcem. Kva smo mi eni zahojenci!!! Če bo šlo tako naprej bo kmalu naprodaj kar država sama.
To smo hoteli.......
Pohodni čevlji Alpina 149.90€ dve leti ih gledam,res super izgledajo,ampak z mojo plačo ih ne privoščim,in decembra akcija -40% + miklavžev popust 15% 59.90€ woow, takoj vzamem,naslednji dan ugotovim za kakšen šrot se gre. Bog ne daj da bi ih… ...prikaži večh kupil za 150€. Naj se selijo kamor hočejo itak so za nič. Mogoče glih zarad tega da im prodaja upada..
Kar smo v socializmu zgradili in ustvarili,bodo kvazi demokrati in tatinski tajkuni pokradli in prodali!!!
Tudi jaz sem imel pred leti slabo izkušnjo z njihovimi čevlji.
Naj kar grejo, takih tukaj itak ne rabimo...
To lahko izjavi samo vegani prezvekovalec iz travnika! Pa nehaj prdeti, pa to …