Po mojem je ta gospodična najbolj potrebna kakšne strokovne pomoči,da je v bližnji prihodnosti,ko bo spet izgubila denar,ne bomo spet reševali s prostovoljnimi prispevki....
Pa toliko možnosti zaposlitve obstaja, kjer bi bila bolj družbeno koristna. Očitno je pretekle napake niso izučile, me zanima s kakšnim izgovorom bo naslednjič prosila za denar. Vrnitev v domovino je že izkoristila.
Butast folk pa zbral 15 taužen € za prevoz dveh psov.. hahhaahhaaa.. ja, nekaj je pa za sebe pokurila, da je še enmal gor ostala.. Na ambasadi ti dajo karto v 2-3 dneh in domov.. doma moraš pa to vrniti.
Daj ustavi se punca, iz Kalifornije sii odšla in daj utihni in se spelji v neko luknjo.
Prvo si pa pometli v glavi in nehaj.
Zakaj si šla takrat je bila Amerika obljubljena dežela, ko te je emigracijo našla pa si morala oditi
Po mojem je ta gospodična najbolj potrebna kakšne strokovne pomoči,da je v bližnji prihodnosti,ko bo spet izgubila denar,ne bomo spet reševali s prostovoljnimi prispevki....
Pa toliko možnosti zaposlitve obstaja, kjer bi bila bolj družbeno koristna. Očitno je pretekle napake niso izučile, me zanima s kakšnim izgovorom bo naslednjič prosila za denar. Vrnitev v domovino je že izkoristila.
Butast folk pa zbral 15 taužen € za prevoz dveh psov.. hahhaahhaaa.. ja, nekaj je pa za sebe pokurila, da je še enmal gor ostala.. Na ambasadi ti dajo karto v 2-3 dneh in domov.. doma moraš pa to vrniti.
Super, da je dečvi mar za planet, a prvo naj ji bo mar zase. Bo treba malo tudi k zdravniku za glavo.
Imam občutek,da se ji je malo spipalo v glavi.
Taki Hari Krišna luzerjen pa nekih eko gurujev. se že dolgo piple v glavi živijo nekje v oblakih
Daj ustavi se punca, iz Kalifornije sii odšla in daj utihni in se spelji v neko luknjo. Prvo si pa pometli v glavi in nehaj. Zakaj si šla takrat je bila Amerika obljubljena dežela, ko te je emigracijo našla pa si morala oditi
prodaj svojo deviško kožico samo za plin ali turistični bon