Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno,
samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Prva pomoč v avtomobilu za slovenceljne velja 5 let, potem sledi kazen, s strani policajev, vsaj 100eurov, po petih letih ni več uporabna, je zavreč stran, AMZS, pa jo zbira in pošilja v Bosno, kjer jim še kako prav pride,… ...prikaži veče, pa kdo je tu nor, Bosanci, ki so navdušeni nad škartirano robo, ali hohštaplerji na AMZS-ju,
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
In kaj imamo mi od tega, pa koga briga ta miš, če je za v štalo, naj ostane v štali.
Prva pomoč v avtomobilu za slovenceljne velja 5 let, potem sledi kazen, s strani policajev, vsaj 100eurov, po petih letih ni več uporabna, je zavreč stran, AMZS, pa jo zbira in pošilja v Bosno, kjer jim še kako prav pride,… ...prikaži veče, pa kdo je tu nor, Bosanci, ki so navdušeni nad škartirano robo, ali hohštaplerji na AMZS-ju,
Verjetno v vrtcu!