Nima smisla napovedovat vremena za več dni vnaprej, ko nikoli še za en dan naprej ne uganete prav. Pri vseh radarjih in satelitih! Desetletja nazaj je bila napoved točnejša.
Ko sem bil majhen v Jugopizdiji nismo imeli veliko. Ampak snega pa ni manjkalo! Sedaj imate vsega polno rit pa bi še sneg! Vsega pa res ne moreš imeti!
Toma👎 tudi sedaj nimaš kaj prida, če namesto družbeno koristnega dela čepiš v kleti za peščico evrov, polisendvič in sok..Ne vem pa, če vam v nedeljah še namenijo sadni jogurt..
Pa ne mi srat s te snegom ...Tam v začetku februarja bo verjetno kaj, sedaj pa se nehajte blamirat vsak dan posebej idioti zarukani..
👍 pa še plačani so za te..blamaže..
Že en mesec napovedujejo snežne meteže in Sibirsko zimo,keri retardi!!!
Nima smisla napovedovat vremena za več dni vnaprej, ko nikoli še za en dan naprej ne uganete prav. Pri vseh radarjih in satelitih! Desetletja nazaj je bila napoved točnejša.
Tole je precej natančno za par dni vnaprej... https://www.ventusky.com/?p=45.29;12.79;6&l=snow
In kdaj bo sneg?
Na SN kar babo Vango vprašajo. Izi-pizi ,ona bo že vedla.
Leta 2 pa 3!!!
Sneg je že, vprašanje je le kje!
Naslov ,Natančneje,ha ha ha,vic dneva
Ko sem bil majhen v Jugopizdiji nismo imeli veliko. Ampak snega pa ni manjkalo! Sedaj imate vsega polno rit pa bi še sneg! Vsega pa res ne moreš imeti!
Toma👎 tudi sedaj nimaš kaj prida, če namesto družbeno koristnega dela čepiš v kleti za peščico evrov, polisendvič in sok..Ne vem pa, če vam v nedeljah še namenijo sadni jogurt..