In kaj ti bo slika pljuč? Če ni bakterijska pljučnica, ni nekih pametnih zdravil. Dobiš pa dozo sevanja. Če to redno ponavljaš, je dota za kakega raka v prihodnosti.
točno to sem želel napisat. slikat te za vsak drek. že za vse zlome in zvine je preveč. ampak ja no dohtar tud more zaslužit, pri nas al pa na Tajskem. in gospa je tako vesela, ker so jo slikal… ...prikaži več z eno staro napravo, ki ima dozo sevanja 100 krat več kot ena sodobna.. priporočam še nekaj selfijev, tud noht na nogi za glivice mogoče. kako pravijo: blagor revnim na umu,kajti njihovo bo nebeško kraljestvo.
No,ta je pa lovska. Sam sem prebolel pljučnico in to,da nima nobenih simptomov je čista laž!!!
Ko bo dobila račun za karanteno (namestijo jih v hotel 4* ali 5* po evropskih standardih) in zdravstvene usluge, bo sledil še večji šok.
ji bo Novak Dž. pomagal al pa mi vsi.. bo na tedniku prispevek pa zbirajmo na 1919.
In kaj ti bo slika pljuč? Če ni bakterijska pljučnica, ni nekih pametnih zdravil. Dobiš pa dozo sevanja. Če to redno ponavljaš, je dota za kakega raka v prihodnosti.
točno to sem želel napisat. slikat te za vsak drek. že za vse zlome in zvine je preveč. ampak ja no dohtar tud more zaslužit, pri nas al pa na Tajskem. in gospa je tako vesela, ker so jo slikal… ...prikaži več z eno staro napravo, ki ima dozo sevanja 100 krat več kot ena sodobna.. priporočam še nekaj selfijev, tud noht na nogi za glivice mogoče. kako pravijo: blagor revnim na umu,kajti njihovo bo nebeško kraljestvo.
Samoreklama,podn..
A je ni šel novinar na Tajsko iskat,je kar sama poklicala? O revica. Že zbiramo zamaške?
hm, cepljena, pa tezji potek??
v Srbiji tudi slikajo in delajo tudi analizo krvi (d-dimer). Ona pa lahko pise Toninu!
Saj ravno zato, ker so cepljeni največji in nahujši prenašalci virus imamo v Slov.takšno stanje.