Slovenija
8970 ogledov

Našli komentatorja, ki je prestrašil celo Slovenijo

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • slopubec 10:22 18.maj 2024.

Kazen naj bo: opravljanje družbeno koristno delo, plus plačilo globe, v trajanju 6 mesecev po 4 ure😅

luckyss1 12:05 18.maj 2024.

Takšnih kretenov je v kleti Trstenjakove kolikor hočeš, pa ni važno ali se imenuje slava Rusiji ali slava Ukrajini ali smrt Janšizmu...Je pač treba paziti, da ne greš čez rob...Pač napišeš, da so SDSsovci kreteni in te nihče ne bo ...prikaži več obravnaval razen morda zaradi nepooblaščenega razkrivanja resnice...V konkretnem primeru pa so krivi izključno policisti, ki so zaradi tega naredili paniko, kreteni zarukani...Evo imate moj I.P. pa mi pridite na dom, da vam to še enkrat v živo povem....

• SlavkoKrizman 13:25 18.maj 2024.

Se pravi, da se strinjaš z tem, da vsi vsepoprek grozimo s poboji, umori, streljanji po šolah...mogoče še z napadom nate osebno in podobnimi zadevami?

• Ender3 15:20 18.maj 2024.

Slavko tvoji preizkujejo poboje še po WWII in pričevanja objavljajo na Nori24tv..

luckyss1 16:21 18.maj 2024.

Križmann.....Seveda je treba vsakega takšnega tipa takoj preveriti in ga dodobra prestrašiti...Ampak, za božjo voljo, s tem se ne gre v javnost, vsaj s takšno paniko ne, hkrati pa še govoriti, da ga ne morejo kazensko preganjati..Policija sedi 1

• SlavkoKrizman 20:31 18.maj 2024.

Ender...kateri so ti moji? Pa preden kaj napišeš ti lahko povem, da se poserjem na rdeče in na bele...

• SlavkoKrizman 20:34 18.maj 2024.

@luckyss1 :"kdor zlorabi znamenje za pomoč ali znamenje za nevarnost ali neutemeljeno kliče na pomoč ali lažno sporoči, da grozi nevarnost in s tem povzroči, da so državni organi ali druge pristojne organizacije ukrepale brez potrebe ali neupravičeno uporabile sredstva ...prikaži več sistema zaščite, reševanja in pomoči, se kaznuje z zaporom do treh let." nevem od kje tebi, da ga nemorejo kazensko preganjati.

• Ender3 21:40 18.maj 2024.

Slavko , kaj ni Dežmanova druščina na plačilni listi stranke SDS. Za sina domobranca je to modus operanti..

rajko55 16:24 18.maj 2024.

Jaz se bolj bojim te destruktivne vlade in njenih nerazsodnih odločitev....ki nam vedno bolj grenijo življenje.....

• Ender3 21:36 18.maj 2024.

Morda pogrešaš konstruktivno vlado Janeza in njegovih izdajalcev..To je bil Biter brez limone..

• lojs 12:13 18.maj 2024.

daleč je do murske, lahko bi polcaji uporabili vlak, ki je po novem, baje vse hitrejši ... sicer pa zakaj bi delali preveč hitro

• www 12:29 18.maj 2024.

Zasrala je policija. Saj tega prekmurca ne bodo mogli obsodit, to ni zlocin, kvecjemu, ce sploh, prekrsek. In da so ga tako dolgo iskalu, je cista polomija.

• SlavkoKrizman 13:23 18.maj 2024.

vsaj članek preberi preden pišeš neumnosti.... :"kdor zlorabi znamenje za pomoč ali znamenje za nevarnost ali neutemeljeno kliče na pomoč ali lažno sporoči, da grozi nevarnost in s tem povzroči, da so državni organi ali druge pristojne organizacije ukrepale brez ...prikaži več potrebe ali neupravičeno uporabile sredstva sistema zaščite, reševanja in pomoči, se kaznuje z zaporom do treh let."

• dare326 13:46 18.maj 2024.

"povzroči, da so državni organi ali druge pristojne organizacije ukrepale brez potrebe" Zakon napisan za zaščito organov, ki ne razmišljajo ampak najprej skočijo in šele potem rečejo hop.

• Ender3 15:16 18.maj 2024.

Madona, troli znate brati celo med vrsticami..Kakšen talent imate..Škoda, da neizkoriščeni sedite v kleti..

• Kmodri_ 16:25 18.maj 2024.

Plavi delajo napake za napako. Priporočam dobrega kazenskega odvetnika. Pol pa na gas odret državo...Priceless!

Antikrist6 12:27 18.maj 2024.

Če je kdo zagnal lažni preplah, so bili to policaji! Prav z zanimanjem bom spremljal montirani proces!

• Toma 11:10 18.maj 2024.

Yupiiii! En rusoritolizec bo šel za zapahe! Bravo naši!

Andrej42 12:08 18.maj 2024.

Bolj verjetno en Ukroritolizec.

• Toma 13:25 18.maj 2024.

Si spľoh prebral, tupec nepismeni!

• Toma 13:27 18.maj 2024.

Aja, več je minusov bolj se smejim ker sem zadel v sredo ;-)

• Ender3 15:14 18.maj 2024.

Toma, na tvojem mestu se ne bi niti oglašal..Res si tupec..

• Toma 18:13 18.maj 2024.

E3 pa kje si ti? Me je že resno skrbelo zate, ko se toliko časa nisi javil! Sem že razmišljalkdaj bi imel čas, da te obiščem vLJ Polje!

• Ender3 21:34 18.maj 2024.

Toma težka bo, težko si boš vzel čas za sotrpina...Delavnik na Trstenjakovi je od 9 do 19 ure.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.