kaj se je pa s tem fantičem zgodilo? Z ponižnega sramežljivega pevca je postal ena velika afna, ki misli kako pomemben je. Pa mal se je treba ven metat z angleščino, kaj. Uf, kaj tako zelo antipatičnega na naši s… ...prikaži več ceni pa že dolgo ne.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Kateri debili z novinarjem na čelu.
Kot bi našega Rolfija vprašal al bi raje kislo zelje, al endivjo, čeprav je kuža. Ana H. Fetihova se pa nikakor ne more lotit resnega dela.
Če je gej, kaj gleda za ženskami?
Dandanes si lahko en dan gej, en dan bi, drugi dan spet hetero. :)
Če bi čebula ČE bi ne imela, bi čebula bila BULA.
kaj se je pa s tem fantičem zgodilo? Z ponižnega sramežljivega pevca je postal ena velika afna, ki misli kako pomemben je. Pa mal se je treba ven metat z angleščino, kaj. Uf, kaj tako zelo antipatičnega na naši s… ...prikaži več ceni pa že dolgo ne.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎