Ce ne bi vucica poznali bolje, bi vcerajsnji govor elokventne zrtve uspel na polno. Ti res zna. Ampak ne mores najprej grozit s 16 tisoc dus vekiko para vojsko pol se pa it demokrata. Srbija alternative se nima. Ve samo,… ...prikaži več da vucica nikoli vec. Normalni srbi ne pozrejo vec teh umotvorov podpovprecnih seljacin.
Srbi naj malo pogledajo kdo so organizatorji in kdo jih financira.Strel v koleno so si dali, ko so nabavili francoske frčoplane. Sedaj imajo ''študentske'' proteste.Koliko je vseh ki študirajo v Srbiji? In koliko jih je na ulici? Kako se začne… ...prikaži več vpitje parol? Mislim, da če bi srbska policija provokatorje-organizatorje pozaprla bi bil hitro mir. So pa na dobri poti. Tudi ostale novinarske ekipe bi morali ''oklestiti''.
Saj janša je počel enako. pošiljal je robokope in vodni top z priokusom dima
👍To so znani posegi avtokratov v boju za oblast..
Pusike, da ste levjaki prišli na oblast, ste delali kot svinje v času pandemije!!!
Za potrebo bi pri nas razbili to gnilo vlado, in seveda Goloba .
Ce ne bi vucica poznali bolje, bi vcerajsnji govor elokventne zrtve uspel na polno. Ti res zna. Ampak ne mores najprej grozit s 16 tisoc dus vekiko para vojsko pol se pa it demokrata. Srbija alternative se nima. Ve samo,… ...prikaži več da vucica nikoli vec. Normalni srbi ne pozrejo vec teh umotvorov podpovprecnih seljacin.
Leta 1990 sem rekel, da bo ostal samo še Beograjski pašaluk od velike srbije. Čakam, da se uresniči. >Sem pa potrpežljiv.
Vučić se s svojo aroganco nevarno igra! Zna se mu zgoditi Caussesku...
Boli me qurac za tele opankarje in njihove janičarje!!!
Pa kaj a v Srbiji niso imeli voltve.?Aja če izgubiš volitve potem pa ulica.
Srbi naj malo pogledajo kdo so organizatorji in kdo jih financira.Strel v koleno so si dali, ko so nabavili francoske frčoplane. Sedaj imajo ''študentske'' proteste.Koliko je vseh ki študirajo v Srbiji? In koliko jih je na ulici? Kako se začne… ...prikaži več vpitje parol? Mislim, da če bi srbska policija provokatorje-organizatorje pozaprla bi bil hitro mir. So pa na dobri poti. Tudi ostale novinarske ekipe bi morali ''oklestiti''.
večjo skupino mož v črnem... Vam je znano? Antifa iz bližnje in daljne okolice, po navodilih odprte družbe in sorošoidov.
Upam in želim , da se Srbi znebijo Vučićeve diktature.
tud lažnivca holoba..