Han je rešitelj Fajonove, ker v nasprotnem primeru bo morala odstopiti mesto novemu vodji SD.... Je pa iz njegove strani neetično, ker ta gospa nekako zasluži naziv ''grobar SD''.
Mislim da bodo avtorji nesramnih komentarjev presenečeni nad sposobnostmi in človeškimi lastnostmi novega predsednika Matjaža Hana. SD se bo pod njegovim vodstvom obdržala v parlamentu tudi v bodoče, kar bi bilo z drugimi kandidati malo verjetno.
To pa očitno mnogim ne odgovarja.....
Han je mentalno podhranjen, torej idealen kandidat za stranko SDSD...Torej koruptivno različico in naslednico bivše KPS.. Podpiram to združitev, bomo vsaj imeli vse kretene in korupcijo na enem mestu...
Odkar ni več Dominike so vsi zmešani zaradi želje po oblasti. Eni in isti recikliranci ne bodo odstopili od korupcije.. Drnovšek je nekoč dejal saj se boste brez mene pobili med seboj..
Že na pol spi,bo rabil dve kavi
Slovenska politika, je ena sama uigrana velika kurbarija, …..
Saj pravi re...politika je kurba...
SD gre pocasi a zagotovo na smetisce zgodovine
SD-skorumpirani debili......
Han je rešitelj Fajonove, ker v nasprotnem primeru bo morala odstopiti mesto novemu vodji SD.... Je pa iz njegove strani neetično, ker ta gospa nekako zasluži naziv ''grobar SD''.
Han pa ni rešitev za SD; je njegova poguba.
Han je rešitev samo za Fajonovo in lopovski sel stranke.
bravo trgovec-poslovodja
Spet en nov prikleten profil..budala trolasta.
Mislim da bodo avtorji nesramnih komentarjev presenečeni nad sposobnostmi in človeškimi lastnostmi novega predsednika Matjaža Hana. SD se bo pod njegovim vodstvom obdržala v parlamentu tudi v bodoče, kar bi bilo z drugimi kandidati malo verjetno. To pa očitno mnogim ne odgovarja.....
Mojca kdo??? Še nikoli slišal.
Han je mentalno podhranjen, torej idealen kandidat za stranko SDSD...Torej koruptivno različico in naslednico bivše KPS.. Podpiram to združitev, bomo vsaj imeli vse kretene in korupcijo na enem mestu...
PREDSTAVA ZA JAVNOST.... GOLOB GRE V BRUSELJ... KOT KADIDAT SE BO POJAVIL TIK PRED VOLITVAMI ZATO RABI ZAMENJAVO...
Odkar ni več Dominike so vsi zmešani zaradi želje po oblasti. Eni in isti recikliranci ne bodo odstopili od korupcije.. Drnovšek je nekoč dejal saj se boste brez mene pobili med seboj..