Svet
4535 ogledov

Napad na mladoletnika v Dijaškem domu Srečka Kosovela

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 17:08 09.december 2024.

Multikulti deluje!

• Ender3 17:20 09.december 2024.

Prikletni nekulti še bolj..

• atamama 18:05 09.december 2024.

Ender, bil ste povabljen v Posavje in Dolenjsko, pa predlagam vam tudi Trst, na kavo okoli avtobusne postaje pri bivšem ''ponte roso''. In me zanima po incidentu kako vam bo še delovala ''multikulturnost''......

• Ender3 18:43 09.december 2024.

atamama že 70 let poslušam to zgodbo.Še, ko ni bilo takšnih migracij iz eksotičnih dežel so k nam prihajali tisti «od dole», da nam opravljajo manj priljubljena dela. In glej, glej mnogi so dosegli več kot običajni domorodci. V času ...prikaži več in po balkanski vojni je bilo to stalnica. Potem so nekateri postali «izbrisani» kar z zakonom. In sedaj je, ko je ićev v izobilju delamo razliko med tistimi, ki bežijo iz Ukrajine od tistih iz Sirije zgolj zaradi multikulti predsodkov in posledične ksenofobije,

• Ender3 18:44 09.december 2024.

ki jih generira politika in vera..

• Toma 18:55 09.december 2024.

E3, si ti tudi od tamo, je li?!

• Ender3 17:28 09.december 2024.

Zakaj je treba to ekspresno objavljati ? Da se vzdržuje konditicijo tistih, ki so ksenofobični..Zahvala gre avtorju..

• atamama 18:13 09.december 2024.

Ender, bil ste povabljen v Posavje in Dolenjsko, pa predlagam vam tudi Trst, na kavo okoli avtobusne postaje pri bivšem ''ponte roso''. In me zanima po incidentu kako vam bo še delovala ''multikulturnost''......

• Ender3 18:29 09.december 2024.

atamama veš, vedno se me nekam vabi. Sem svoboden in nimam omejitev gibanja sploh pa ne gojim ksenofobijo in strah pred drugačnostjo. Bolj bi me zanimalo kako se oni počutijo v svoji koži, če povsod doživijo sovražen in netoleranten odziv. ...prikaži več Upor in obramba sta razumljiva, če si predstavljaš, da nekateri bežijo za golo preživetje. In oni niso vzrok so posledica nečesa, kar si nihče ne želi doživeti..

• Toma 18:55 09.december 2024.

Zato, da te lahko zajebavamo, še nisi skužil tupi?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.