Nekaj mi ni jasno. Ropota, da je sprejela samo sebe. Kako lahko to storiš, če podležeš lepotnim popravkom? Sprejeti samega sebe namreč pomeni, da se, kar se tiče zunanjosti, sprejmeš takšnega, kakršen si :)
Velikokrat slišim, da ko pridem v prostor, s seboj prinesem pozitivno energijo, moji prijatelji pravijo, da kar žarim in tega se resnično tudi zavedam. -> To si ona želi, da bi mislili. Kaj si pa v resnici mislijo, je pa… ...prikaži več bolje, da ne ve ... Pomilovanje je vse, kar lahko prinese taka ženska.
Glede članka: več kot porazno napisan, poln osnovnošolskih napak.
Nekaj mi ni jasno. Ropota, da je sprejela samo sebe. Kako lahko to storiš, če podležeš lepotnim popravkom? Sprejeti samega sebe namreč pomeni, da se, kar se tiče zunanjosti, sprejmeš takšnega, kakršen si :)
Boga zenska, saj ne ve kaj govori.
Je to reklama za Nano Zeneli ali Ernesta Novaka, dr. med.? Kakorkoli.... BLJAK!
ojej kaka samovšečnost in naduvanost. članek popolni dizaster...
ana je spet presegla samo sebe z člankom o navadni pofuknjači in tatici
Vsak po svoje, ne, saj to dandanes ni več nič takega: http://vizita.si/clanek/operacije/oglejte-si-prve-lepotne-operacije-na-svetu.html
Velikokrat slišim, da ko pridem v prostor, s seboj prinesem pozitivno energijo, moji prijatelji pravijo, da kar žarim in tega se resnično tudi zavedam. -> To si ona želi, da bi mislili. Kaj si pa v resnici mislijo, je pa… ...prikaži več bolje, da ne ve ... Pomilovanje je vse, kar lahko prinese taka ženska. Glede članka: več kot porazno napisan, poln osnovnošolskih napak.