Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
23084 ogledov

To je v resnici razlog, da nam je vlada znižala račune za elektriko

Komentarjev 36
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar karjola
    karjola 07:05 29.november 2023.

    Vse skupaj je privlečeno za lase in umetno ustvarjena inflacija. Kaj se je pri proizvodnji elektrike podražalo? Plače zaposlenih?

  • Bojan Lavrencic 12:20 29.november 2023.

    Vsekakor elektro energetsko omrezje nikakor ne bi smeli biti v lasti ne majhnih in ne velikih delnicarjev. Moralo bi biti v lasti izkljucno drzave z namenom zagotavljanja redne in kvalitetne distribucije elektrike. Drugo kar pa gre kar malo mimo je ...prikaži več nov sistem obracunavanja, ki bo najbolj prizadel obrtnike in manjsa podjetja z proizvodno dejavnostjo. Edino ce drzava racuna, da bodo tu zaceli namesto podnevi delati ponoci. No takrat pa bi spet Mesec skocil gor do lune. Katastrofa za katastrofo

  • rd2dmk2 09:25 29.november 2023.

    meni nekaj ni jasno. zakaj se tako spodbuja gradnjo sončnih elektrarn ? zakaj skoraj ne gradi več mikro HE daj spodbude prebivalcem zanje. voda teče tud ponoči al se mogoče potok ustavi kosonce zaide. in ni treba ravno srat z ...prikaži več okoljem, koliko jezov zgrajenih stoletja nazaj počasi propada , pa bi se tam lahko zgradila kakšna HE. za 300 miljonov pa če sem žleht mamo pa že skor novo atomsko elektrarno, sam še mal drobiža damo zraven. ampak ne, vse v fotovoltaiko. čez par let pa kaj? menjaj panele!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:26 29.november 2023.

    Čakajo in razmišljajo kam ta denar skrit

  • Luksi 08:18 29.november 2023.

    In kaj nam to pove? Po mojem mnenju samo to, da nas država krade. Sredatva so namenska in bi jih bilo treba nemudoma preusmeriti v izgradnjo ekološko sprejemljivih virov. Za 300 mio bi imeli kar nekaj elektrarn po strehah. Čeprav ...prikaži več niso tako učinkovite, kot se reklamira, bi vseeno nekaj prispevale. Ampak seveda je lažje ta denar porabiti zase...

    • optimist11 10:57 29.november 2023.

      Se strinjam. Druga zadeva je pa umetno znižanje letne inflacije, ki bo vplivala na transferje drugo leto. Se pravi , inflacija nižja za 1% kar pomeni nezvišanje pokojnin za 0,6%.(mislim da je taka delitev med inflacijo in dvigom plač)

    • Luksi 11:11 29.november 2023.

      Banda lopovska!

    • Ender3 16:27 29.november 2023.

      Banda je doma v kleti Trstenjakove..Treba je onemogočit komentiranje maloumnih trolov.

  • Avatar lopov
    lopov 11:52 29.november 2023.

    NE VEM KAKO LAHKO MAFIJA V ELEKTRO GOSPODARSTVU LASTNINI DRŽAVNO LASTNINO IN SE UVELJAVLJA KOT DELNIČAR DRŽAVNEGA PREMOŽENJA... POČASI SI BODO POLITIKI PRILASTILI DRŽAVNI PRORAČUN KOT DA SO DELNIČARJI SOLASNIKI DRŽAVNE LASTNINE?????

  • andrej084 15:13 29.november 2023.

    Umetno znižujejo ceno elektrike, goriv,... da bi bila inflacija manjša, s stem pa tudi vsi izdatki, kot so pokojnine, socialni transferji,...tudi manjši. Po novem letu pa udri po narodu. Aja za Goebbels TV se pa najdejo milijoni... sramota. A je ...prikaži veče Golobček že izdravel???

  • Presvetli 14:39 29.november 2023.

    Mi državljani bomo spet vlagali in plačevali dajatve, potem pa bo banda električarska za naš denar to spet prodajala v tujino. Mi budale pa bomo to spet našo elektriko uvažali po bistveno dražji ceni, ker si pač določen sloj barab ...prikaži več mora delit profit, katerega vsi državljani ustvarjamo!! Nategnejo nas kot majmune vedno pa nikomur ne pade na pamet, da gremo na ceste in zaustavimo to državno-privatno krajo! Kaj je Zalaznik boš kaj raziskoval ali samo prepisoval članke in katere ti dovoli vlada objav

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 08:39 29.november 2023.

    To se je pričakovalo!! Vodilna mesta v podjetjih in državi so zasedli odsluženi kadri levičarjev,ki nimajo znanja niti srectev,ki jih daje EU niso sposobni počrpati!! Ti levičarji imajo čudno računico njim se nekaj ne splača ,če ne pade nekaj denarja ...prikaži več v njihove žepe!! Samo 2 leti še nam manjka pa bomo najrevnejši v Evropi saj ti na oblasti niso sposobni zagotoviti blaginje narodu!!

    • Ender3 16:31 29.november 2023.

      Pobič kaj vodiš posebno evidenco za levičarje?. Zanima me pa kakšnih merilih so ti prepoznavni..Tako čez prst manipulirati je malce prozorno, da ne rečem maloumno.

  • Plavi-mil 13:53 29.november 2023.

    Komu je znižala, sama sebi, meni NE, ta mesec je bila položnica za 5.- EUR dražja, ne LAŽITE in NE zavajajte.

    • Ender3 16:34 29.november 2023.

      Plavi...kaj vam v kleti tudi lažejo. Zakaj resnico samo na Nori24tv prodajate..

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:15 29.november 2023.

    Toliko govora o manjših položnicah za elektriko, ki jih žal ne opazim. V zadnjih treh letih se mi je znesek dvignil za 20 EUR pri približno enaki porabi. Vse kao ugodnosti, ki nam jih namenjajo politiki, levi ali desni, pa ...prikaži več bomo plačali, ker nič ni zastonj.

  • lojs 14:36 29.november 2023.

    v nemčiji iščejo vse načine kako bi znižali ceno elektrike za gospodarstvo, pa že tako so v kurcu, ampak gosp. je očitno za njih pomembno ... pri nas ne, energija je 1. zagon za inflacijo ... in kot poslušam napovedi ...prikaži več o podražitvah, groza ... lepo vas prosim, pri isti količini prihodkov, bodo štacune samo še prazne, manj davkov , manj, manj ... ŽIVEL HOLOB!

    • Ender3 16:43 29.november 2023.

      lojs👎 če kdo so se nemci najbolj zajebali. Odvisni od ruskih energentov so se raje pridružili sankcijam proti njim. Državljani niso krivi, če je njihova politika nevredna, nesposobna in škodljiva..Vprašanje je, koliko časa bo narod to toleriral..

  • lojs 14:11 29.november 2023.

    po mojem bi bila dobra rešitev, da se štrom podraži še za 100%, minimalne plače zmanjšat na 500€, pa začet z izdradnjo nove tovarne za serijsko prizvodnjo rdečih zvezd , različnih velikosti ... seveda, pa bo tudi tekstilna proizvadnja zacvetela, ...prikaži več ker bo proizvajala, šivala nove partizanske uniforme ... ne vem, a se mogoče komu zdi to slab predlog za novo gospodarsko rast

  • Lana Kunc 09:58 03.december 2023.

    Očitno se vračamo v pravek, ko bomo delali brez sesalca, pomivalca, pralnega stroja, sušilca itd. Elektro res nima meje pri dobičku. Vi ki ste na visokih plačah vam pa res ne bo hudo. Za delavce, upokojence, firme bo pa to ...prikaži več hud udarec. Sramota ste.

  • lojs 14:13 29.november 2023.

    omrežnina štroma so prenosniki v državni lasti ... tudi vodovod je javna dobrina, zakaj ne podražijo še to ... ne vem kje je tukaj kolačkov nikica, z lepo šminkico, pa naj se aktivira, da se ne bo samo basal s kolački

  • lojs 15:33 29.november 2023.

    človek, ki je iz gospodarstva, energetike, danes na brdu ... če bi bil največji podjetnik, bi mi morali plačat udeležbo, razen če je tam kaj specialnega (???) ... kakšne gluposti in blebetanje FLOSKUL oz. prazne slame, da se razumemo ... ...prikaži več kaj je ta tip počel tam na gen-i, mi ni bilo nikoli jasno, danes mi je ... hodil je v službo kot en kvazi menedžer brez štemplanja in si popravljal frizuro ... ampak bistvo je pa izčrpavanje in molzenje gen-i ja ... ta holob je eden največjih barabinov , lopov

  • Stane Adamič 13:58 29.november 2023.

    ZNIŽALA, a vi nas zaje.....te???

    • Ender3 16:36 29.november 2023.

      Stane ne vem kdo koga zajebava ampak, mene plačan aktivizem ne prepriča..

  • Stane Adamič 15:40 29.november 2023.

    Presvetli cesar Golob je elektriko in Krške prodal za nekaj let vnaprej po zelo niski ceni, razliko si je mafija pokasirala, sedaj so drugačne razmere na trgu in bi radi, da potrošniki pokrijemo njihovo razliko v ceni. ČISTI KRIMINAL.

    • Ender3 16:38 29.november 2023.

      Stane👎 čiste nebuloze pišeš..Skrbi me tvoj IQ. Če je v mejah kletne temperature to še razumem..

  • lojs 15:52 29.november 2023.

    sicer pa ne vem zakaj se mi tukaj zajebavamo, vprašajo na niko kolaček, ona je šefica

    • Ender3 16:45 29.november 2023.

      lojs, zanimivo bi bilo vedeti kdo je tebi šef..?

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 10:03 29.november 2023.

    Prikletniki ste prezrli podrobnost iz članka, da bo treba vrniti, kar je Janez zajebal, trenutne olajšave pa so dvojni profit, najprej za žepe potrošnikov in za blaženje inflacije...Ampak kreteni seveda pojma nimate in pljuvate pač kar tako, ker lahko....ovce SDSsovske..

    • Luksi 11:17 29.november 2023.

      Nič ne rečem, fašist je marsikaj doprinesel, saj tudi, k9 je on vodil vlado ni bilo nič drugače. Kljub temu pa zavajaš, to ni denar, ki pride iz Evrope in ga tudi ni zreba nikomur vračati. To so srefstva zbrana ...prikaži več z zaračunavanjem prispevka spte in ove, ki ga mesečno plačujemo vsi uporabniki elektrike. Plačujemo pa kazni, ker s tem nismo nič zgradili...

    • oneh 11:20 29.november 2023.

      Eh lucky, lucky... spet klobasaš bedarije. Denar kateri se nabere z omrežnino je namenski za vzdrževanje infrastrukture. Infrastruktura pa je v lasti države. Torej država da denar le iz enega svojega kupa na drug svoj kup. Prvi kup pa polnimo ...prikaži več državljani, kateri smo bili deležni olajšav, ko smo jih potrebovali. In ker so levaki taki bedaki pa (še) imamo svobodo in levaki- a še plešete?

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 11:41 29.november 2023.

      Ja Luksi, to je res, plačujemo kazni, ker so zaveze nerealne..Vendar praktično cela Evropa plačuje te kazni, vodi Poljska s 3 milijarde evrov kazni. Rumunija je do zdaj Evropski komisiji morala plačati že več kot 1,5 milijarde evrov kazni.... Madžarska ...prikaži večska je do zdaj Evropski komisiji morala plačati že več kot 1 milijardo evrov kazni... Mi smo šele na 15 mestu s 100 milijoni kazni... .

    • Luksi 12:21 29.november 2023.

      Luckyss, vse kar si napisal drži, ampak mi smo sredstva za izgradnjo že zbrali. Vlade, tako leve, kot desne, da ne bo pomote pa ta sredstva namesto, da jih razdelijo za investicije raje zadržujejo in plačujejo kazni z našim denarjem. ...prikaži več Isto, kot pomoč pri poplavah, za katero se je izkazalo, da so jo občine prejele, ne pa nakazale upravičencem... To je dejansko problem.

    • lojs 14:04 29.november 2023.

      najprej se moramo vprašati kaj je državno in kaj je privat ... prenosniki oz. lajtnga štroma je v državni lasti in opravlja ga vlada RS ... tako kot vse ostale firme države, recimo tudi rtv, tam se pa nihče ne pritoži

    • Avatar R_D
      R_D 14:21 29.november 2023.

      Zdaj pa ne vem več fakis ali si zabit tako zelo ali pa si bolesten oboževalec fašistove sekte na oblasti. V nedogled ponavljate kako je Janez vse zajebal, zato je treba na vse mogoče načine davit ljudi. Slaba novica je ...prikaži več da vam vedno manj opic verjame. Nimate več argumentov. Počasi spakiraj culo, da boš lahko skupaj s svobodnjaki zbežal v Venezuelo.

    • Ender3 16:50 29.november 2023.

      Če kdo polni prostor na forumu ste to troli z kopico up.imen. Problem je, če se stvari držajo in podobno tudi, ko se cenijo. Sedaj pa vedi kaj ponuditi malumju, da bodo zadovoljni in naročniki zadovoljeni. Bolano !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.