Slovenija
46594 ogledov

Nakup stanovanja: “Podpisali smo pogodbo, plačali aro, potem pa tole ...”

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:39 23.september 2024.

    Banke so v bistvu legalni državni lopov,ki se futra in fajn živi na naši zabitosti,in nam na koncu daje kredite iz našega denarja

  • atamama 07:05 23.september 2024.

    Zanimivo in resnično. Reklame, ko pa gre zares pa nič od tega. Sicer mi ni jasno kako taisti bankir odkloni kredit v primeru zavarovanja z nepremičnino češ da je premajhna vrednost po cenitvi bančnega cenilca a je hkrati odobril kredit ...prikaži več znanemu ''političnemu'' podjetniku v visokem znesku brez pomembnih zavarovanj-ker firma je v minusu. Res pa je v podtonu pred zavrnitvijo govoril kako 10% kredita v gotovini se daje ...... Organi pregona pa nič.

  • jakec1575 08:05 23.september 2024.

    banke nikoli za nic ne odgovarjajo. ustni dogovor velja za pisnega v slo pravnem redu. loh ti zkole aro zafukajo. pa nobene odgovornosti. v bankah se grupira specificen kader. v zivljenju nic niso proizvedli.

  • Avatar NickMason
    NickMason 07:45 23.september 2024.

    Kupec je šel preko vseh pravil ali logike,prvič sploh ne ve če bo kredit dobil pa že posel sklapa,ne gre to tako,kar tako na lepe oči več ni tako,zakaj,ker Jugoslavije več ni ,zdaj je vse po d ameriško taktirko ,treba ...prikaži več se bo navadit na to,saj tudi na volitvah pridno volite ena in ta iste parlamentarce.Skratka brez denarja ne bo pravic,tako je to in še bo v bodoče.

    • jakec1575 08:03 23.september 2024.

      80% lastnih sredstev? izkaz sposobnosti varcevanja in odplacevanja

    • Avatar NickMason
      NickMason 08:10 23.september 2024.

      jakec1575 in kaj potem,tista razlika je isto kot da nimaš nič,npr a bi ti dal svoj avto tako kar enemu ,razliko ti bo pa s kreditom poplačal,ki sploh ni odobren.Jaz kakor vem če je v trgovini liter mleka 2 eur ...prikaži več in imam samo 1,5eur ga ne bom dobil,pa če stokrat obljubim da kasneje prinesem razliko.

    • Avatar NickMason
      NickMason 08:12 23.september 2024.

      Lepih časov ko si dobil vse pa če si potem pri plači skoraj brez ostal ni več,logično in prav je tako,najboljše fda ti odobrijo in daš celo plačo pa greš potem na socialo fehtat da preživiš.

    • Grunf 13:44 23.september 2024.

      Kaže, da nisi nikoli urejal hipotekarnega kredita v banki, zato raje ne komentiraj, če nimaš pojma @Nick....

    • Avatar NickMason
      NickMason 15:59 23.september 2024.

      Res je,ker nisem še toliko neumen ,se opravičujem

    • Grunf 17:18 23.september 2024.

      No, jaz se pa tebi, če sem bil pregrob. Poanta pa je v tem, da je večina tistih, ki gredo v hipoteke v to prisiljena in hkrati požreti kup stroškov, od teh kup nepotrebnih. Ta dva v opisanem primeru se ...prikaži več zadolžujeta še presneto malo pa se družba za katero se skriva banka, z njima dobesedno zajebava. Če bi bil sam kdaj prisiljen v to, bi vedel o čem govorim.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:22 23.september 2024.

    "Ker ne moremo razbrati, na katero bralko oziroma na katero posojilo se konkretno sklicujete, žal ne moremo komentirati konkretnih obtožb," so nam na prošnjo za pojasnilo dogodkov odgovorili iz Raiffesen Future. S tem banka le potrjuje, da opisan primer iz ...prikaži več prispevka pri njih ni osamljen! Sicer pa banka vedno poskrbi, da v tovrstnih poslih ne nosi nobenega rizika. Riziko pa nosi prodajalec in to velikega, saj mora kupcu dati dovolilo za vpis v zemljiško knjigo predno je kupnina plačana v celoti!

    • Avatar Zoran
      StarMačk 10:23 23.september 2024.

      Da ne bo pomote, na ta način poslujejo vse banke ne le omenjena!

  • Avatar rajko55
    rajko55 09:43 23.september 2024.

    Draga državljanka.... a še niste ugotovili, da se v zokigradu, prestolnici zombilanda, lahko kupi nepremičnino samo s kešom in blagoslovom dosmrtnega župana?

  • karantanc56 08:16 23.september 2024.

    Dokler ne bodo lastniki TRR -jev, le teh po vsakem nakazilu na njih, izpraznili, jih bodo banke j...le. Denar je potrebno pobrati iz bank, pa da vidimo njihovo aroganco.

    • Avatar Garancija
      Garancija 08:36 23.september 2024.

      Sej če boš hotel vse dvignit,bodo rekli da tvojga denarja ni

    • zdrej 09:52 23.september 2024.

      Saj ga dejansko ni. Banke že dolgo delaj z manipulacijami.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:00 23.september 2024.

    Če nisi pameten si ga naje

  • zdrej 09:51 23.september 2024.

    Ko pa odpiraš račun, pa te prisilijo, da moraš imeti račun za pravne osebe. Enako je to veljalo pri naši največji in takrat najdražji banki NLB, ki je vsiljevala ta tip računa vsem pravnim osebam, tudi raznim društvom. Problem je ...prikaži več ker za tak račun računajo kar konkretno več, ne glede na višino dohodkov in količino prometa. Si se moral ujeziti ali pa zamenjati banko. Ko pa treba dati, pa k*** te gleda.

  • Avatar Suli
    Suli 11:30 23.september 2024.

    Ko se je prejemalo plačo v gotovini vseh teh problemov ni bilo. Bile so obresti, krediti, ... samo, da si položil denar v banko. Potem pa je "država" z izgovorom na transparentnost uzakonila obvezen polog plače na račun v banki. ...prikaži več Obresti so začele padati in krediti se dražiti na koncu pa obresti ni do kredita pa z muko Plus vse višji stroški, ki jih včasih sploh nismo poznali , a banke so vseeno poslovale z dobičkom. In potem naj kdo tri, da se ne krade z blagoslovom države.🤔

  • Grunf 13:00 23.september 2024.

    Največja svinjarija pri vsem tem, je sprenevedanje Banke Slovenije z odgovorom, da je Reiffesen Futura družba in s tem oni nimajo nič. Ta družba trži svoje finančne storitve dajanja hipotekarnih kreditov z dovoljenjem, ki ga je dobila v imenu svoje ...prikaži več matične banke, in tako tudi posluje, v imenu banke, ki jo nadzira BS. Itak pa smo država, kjer nihče ne opravlja svoje funkcije, samo sprenevedanje.

  • Grock 16:02 23.september 2024.

    Naj še ta vaša bralka pove kakšen je njen poslovni izkaz na s.p.ju pa bomo potem hitro videli zakaj so ji na večini bank zavrnili kredit. To je tako ko na spju prikazuješ minimalni promet zato da državi ne plačuješ ...prikaži več višjega davka in prispevkov. Potem je pa jok in stok ko je treba dobit kredit.

    • popokatopetl 16:54 23.september 2024.

      Jep, poznam s.p.ja ki je nekaj let prikazoval večji promet in plačeval preveč davkov da je lahko dobil približno normalen kredit.

  • dejan12 12:51 23.september 2024.

    Kje so časi ko se je samo roka dala

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.