Druzina je lahko polna ljubezni in mirnosti ali pa prazna, morda nasilna, ampak jan to je firma. S konstantnim kriznim menedzmentom. Kot svobodni umetnik, ne vem ce pri 50ih se ti to da. Mogoce pa, kot clooney. Sam z jamranjem… ...prikaži večm babe dobil ne bos. Zenske ne marajo zagrenjenosti.
Kdo jo pa ima rad? Sem imel pred 20+ leti eno babo, ki jo je non-stop nekaj bolelo. "Čir iz dvanaesterca prešao na trinaesterac" v besednjaku Jeremije Lešina iz AF. Še sam sem skoraj zbolel od tega. Pa stalno je… ...prikaži več nabijala z nekimi problemi. Jasno, da sem se je rešil. Kdo pa hoče cele dneve poslušat jaz, jaz, jaz...
En, Plastični, za babo imet je treba jajca imet. Pa treba je sestopit z oblakov. Idealne babe ni. Pa nobena ti ne bo špilala mame. Pojdi na eno psihianalizo. Mogoče bos izvedel, kaj je tvoj problem z babami. Ljudski glas… ...prikaži več pravi, da si mamin sinek. Zna biti nekaj na tem.
Jan oprosti direktnosti, ampak to je cena tvojega bodycounta. Lah si kdorkoli, a z vsako novo crtico v resnici tvoja vrednost na trgu pada. Velja za oba spola! Ne bi varal zaradi sebe, ne zaradi nje? Jaz jaz jaz, kaki… ...prikaži več ego, joj V prvi vrsti ne varamo zaradi ljubljene osebe, da je ne ranimo ker hocemo da je najsrecnejsa. Temu vzporedno se zase ne.
100% podpis pa glede opazanja projektov. O tem se na glas premal govori.
Druzina je lahko polna ljubezni in mirnosti ali pa prazna, morda nasilna, ampak jan to je firma. S konstantnim kriznim menedzmentom. Kot svobodni umetnik, ne vem ce pri 50ih se ti to da. Mogoce pa, kot clooney. Sam z jamranjem… ...prikaži večm babe dobil ne bos. Zenske ne marajo zagrenjenosti.
Kdo jo pa ima rad? Sem imel pred 20+ leti eno babo, ki jo je non-stop nekaj bolelo. "Čir iz dvanaesterca prešao na trinaesterac" v besednjaku Jeremije Lešina iz AF. Še sam sem skoraj zbolel od tega. Pa stalno je… ...prikaži več nabijala z nekimi problemi. Jasno, da sem se je rešil. Kdo pa hoče cele dneve poslušat jaz, jaz, jaz...
Ja Jan, za dober in trajen zakon, moraš imeti željo in pa jajca. Če si že prvo imel, drugega definitivno nimaš.
En, Plastični, za babo imet je treba jajca imet. Pa treba je sestopit z oblakov. Idealne babe ni. Pa nobena ti ne bo špilala mame. Pojdi na eno psihianalizo. Mogoče bos izvedel, kaj je tvoj problem z babami. Ljudski glas… ...prikaži več pravi, da si mamin sinek. Zna biti nekaj na tem.
Jan,v zdajšnih časih ljubezni ni,sploh pa zate,ker si slaven,češplje bi te rade samo izkoristile,pa malo star si za mlade,hehe
Jan oprosti direktnosti, ampak to je cena tvojega bodycounta. Lah si kdorkoli, a z vsako novo crtico v resnici tvoja vrednost na trgu pada. Velja za oba spola! Ne bi varal zaradi sebe, ne zaradi nje? Jaz jaz jaz, kaki… ...prikaži več ego, joj V prvi vrsti ne varamo zaradi ljubljene osebe, da je ne ranimo ker hocemo da je najsrecnejsa. Temu vzporedno se zase ne. 100% podpis pa glede opazanja projektov. O tem se na glas premal govori.
Oholost ne pozna meja, 1x na leto si se izprdil, pokasiral, nato pa jagal babe, in kaj bi rad, malo dete, …..
Dva tipa ne moreta naredit otroka..lahko ga samo posvojita..to bi pri 50 letih pa že vedel tudi on.
Pa saj je imel ene babe. Od kje zdej to, da je gej?
Same neplodne stare babe je imel zato da ni bilo preveč očitno da je kar je
To se ne bi strinjal. Jaz se spomnim enih mladih.
Ivana spagna mlada???
Ma ne. Je imel tam ene frkljice. Pa Kajfež je bla tud mlada. Samo takrat je bil tud on še piki.