Ta zgodba me vse bolj spominja na Kosovo, kamor smo vse republike 50 let pošiljale sredstva za razvoj, oni pa so ves denar porabili za dvigovanje natalitete. Ko jih je bilo po številu dovolj, so zahtevali svojo državo. V Gazi… ...prikaži več se je zgodila podobna zgodba, kot zajci so se množili in sedaj jih je po 30 letih za eno celo državo. Zato bi morala Slovenija omejit socialne transferje za priseljence, ko že tri generacije živijo na socialni pomoči.
Izrael trdi, da ima Hamas pod bolnišnico vkopano svojo operativno bazo, Hamas trditve zavrača. Izrael trdi, da ima Hamas pod bolnišnico vkopano svojo operativno bazo..Izrael je bil presenečen ko je napadel Hamas kar naenkrat pa ve za se luknje v… ...prikaži večv Palestini ????
Si siguren,da ni to Izrael sam skuhal ne mi rečt da ni vedel za napad Hamasa,zdaj ve pa za vsako luknjo Palestini....ZN pa se naj ukine ker nima več nobene funkcije. Celo ves svet dopušča da Izrael pobija delavce ZN .
VOJNI ZLOČIN
Ja in namesto ukrepom Izraelcom še ploskajo
Ta zgodba me vse bolj spominja na Kosovo, kamor smo vse republike 50 let pošiljale sredstva za razvoj, oni pa so ves denar porabili za dvigovanje natalitete. Ko jih je bilo po številu dovolj, so zahtevali svojo državo. V Gazi… ...prikaži več se je zgodila podobna zgodba, kot zajci so se množili in sedaj jih je po 30 letih za eno celo državo. Zato bi morala Slovenija omejit socialne transferje za priseljence, ko že tri generacije živijo na socialni pomoči.
Izrael trdi, da ima Hamas pod bolnišnico vkopano svojo operativno bazo, Hamas trditve zavrača. Izrael trdi, da ima Hamas pod bolnišnico vkopano svojo operativno bazo..Izrael je bil presenečen ko je napadel Hamas kar naenkrat pa ve za se luknje v… ...prikaži večv Palestini ???? Si siguren,da ni to Izrael sam skuhal ne mi rečt da ni vedel za napad Hamasa,zdaj ve pa za vsako luknjo Palestini....ZN pa se naj ukine ker nima več nobene funkcije. Celo ves svet dopušča da Izrael pobija delavce ZN .