Slovenija
64 ogledov

“Najprej te navadijo na flašo”

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 06:18 20.november 2011.

pa to je politika socialnih služb ...pod opravičilom treba je šparat..ni denarja...No pa poglejmo kakšne plače dobijo socialni delavci...pa so oni res socialni delavci?? ali so socialni gospodje?' Delavska plača je 570 neto

• albert 09:42 19.november 2011.

Ćestitke vsem politikom, tajkunom in ostali plenilski golazni, da namesto delavnih mest ustvarjate brezdomce! Prepričan sem, da boste to pred bogom plačali. Vse se vrača vse se plača!

• Rebula Voda 11:02 19.november 2011.

Pozdravljeni 24 izredno zalostna zgodba vsakem se lahko zgodi taksna zgodba me zanima zakaj se slovenija vedno podpira sedanji pokvarjen sistem lopovov politikov tajkunov in ostalih skorumpiranih podjetij.Verejli ali ne ce bomo dopuscali sedanjem sistemu da vas podjarmi bodo zal ...prikaži več postali brezdomci tudi otroci.Dobro se zamislite ali se splaca voliti za lopove ki vam sedaj obljubljajo med potem pa gledajo samo da si puno nabasejo zepe.Zurnal ker sem med ljudmi vam garantiram da je to resnica.Prelep pozdrav

• erikkk 11:39 19.november 2011.

ga ni poštenega tako da čist brezveze pišeš take pozive, volitvene neumnosti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.