Naše vinjete so jim bile predrage, hrčki pa v poletnih mesecih lahko dražijo avtoceste, trajekte, cene v trgovini, skratka vse......mi hlapci pa čez poletje vdihavamo smrad švabov na poti na hrvatarsko morje namesto, da bi jim zaračunali vsaj dvojno ceno vinjet !
Hrčki se grejo elitni turizem, bodo videli kaj bo nastalo iz tega, na koncu nas bodo prosili in nam dajali 3-dnevni all-inclusive zastonj, samo da pridemo.
Naše vinjete so jim bile predrage, hrčki pa v poletnih mesecih lahko dražijo avtoceste, trajekte, cene v trgovini, skratka vse......mi hlapci pa čez poletje vdihavamo smrad švabov na poti na hrvatarsko morje namesto, da bi jim zaračunali vsaj dvojno ceno vinjet !
Ampak roko na srce, kradejo stoletja imajo vsakdan več pa nihče jim nič ne naredi vsa gobezdala se samo poserjejo.
Pa če se še tako trudim biti objektiven, ne gre... to so pač Ćarapani gnili lopovi in pokvarjeni v dno duše.
Uh, na srečo je moja jahta 19 metrska...
Miren ko voda v kozarcu. Še psa nimam za privezat. Sicer na hrvaškem delu Jadrana nisem počitnikoval že 20 let.
Hrčki se grejo elitni turizem, bodo videli kaj bo nastalo iz tega, na koncu nas bodo prosili in nam dajali 3-dnevni all-inclusive zastonj, samo da pridemo.
ja drugam bo treba sam kam ko pa so blizo