Magazin /magazin/vip
35 ogledov

"Najbolj seksi Slovenka je Katarina Čas"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sweetdogs 14:13 08.november 2012.

Pahor škoda, da so te leta 2008 uspeli prepričati, da ne kandidiraš za predsednika ampak si se pustil izkoristit skorumpiranim 'stricem iz ozadja'... kljub temu, da nisi sposoben za premierja, boš po mojem mnenju dober predsednik države. Zunanja politika in ...prikaži več povezovalnost je tvoje področje, tako da moj glas imaš.

• Senior 19:13 20.november 2012.

Mislim, da niso strici iz ozadja, ampak teta iz Nemčije. Ona ima rada but...!

• Senior 19:11 20.november 2012.

Manekenček, kaj pa Dimičeva? Bila mu je všeč, ko je bil predsednik in poštena.

• zic 19:11 08.november 2012.

ja ja Katarinca je res luštna, pol ima pa tistga pajaca Bizovičarja!?....to je tut polom!

roksa 19:31 08.november 2012.

Najbolj sexi je moja "baba", čoro!!!!! ;))))))))))

roksa 19:34 08.november 2012.

Borat. sexy je tak relativna zadeva, da se sploh čudim da si komentiral kot intelektualc.

• dd 10:31 09.november 2012.

Slovenci res rabimo malo več cirkusa, zato volimo Pahorja, nas bo vsak dan zabaval s svojimi neumnimi norčijami.

• Senior 19:18 20.november 2012.

Razpišimo referendum, da nam Pahor razkrije strice iz ozadja, če noče povedati svojim državljanom, ki naj bi jih kot predsednik povezoval. Z lažmi in trapastim besedičenjem, ne more nikogar povezovati!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.