V naslovu članka se omenja bogastvo nato pa piše le o denarnem premoženju. Tako enačenje oz. dojemanje bogastva me žalosti. Vsi ljudje predvsem pa tisti, ki predajajo vrednote in s tem prebujajo širšo javnost bi morali biti pozorni ker skozi… ...prikaži veči njih (nas) se jih usmerja, poudarja in ta nato delujejo na dojemanje sedanjosti in ustvarjanje bodočnosti.
Kdor je delal tole lestvico mora biti ali zmanipuliran, zadet, nesposoben, podkupljen itd. če samo onedva z kvazi virtualno foro bitcoin gledaš, pa takoj veš koliko je ura. Nič od nič pa naj bi bil vsak vreden 112 milijonov.? iz… ...prikaži več česa, če pa je kripto enako nič, ker sploh ne obstaja.
dost mam takih for...
Sicer pa je nadvse zanimivo, da pišeš o mojem IQ-ju čeprav me sploh ne poznaš.
Najbrž imaš tako visok IQ, da lahko kar na daljavo zaznaš višino IQ komentatorjev. Čestitam, res imaš neverjeten intelekt. //sarcasm off
Moj zadnji komentar je bil seveda sarkastičen.. Sicer pa ti priporočam obisk psihiatrije, ker izmišljene zgodbice v tvoji glavi so najverjetneje posledica shizofrenije. Vem, da se nekateri neverjetno težko spopadete z realnostjo, zato v glavi izoblikujete določene zgodbice, da so… ...prikaži več vam v uteho... (ti. umik v irealnost). Vsekakor poišči pomoč.. Pa srečno!
V naslovu članka se omenja bogastvo nato pa piše le o denarnem premoženju. Tako enačenje oz. dojemanje bogastva me žalosti. Vsi ljudje predvsem pa tisti, ki predajajo vrednote in s tem prebujajo širšo javnost bi morali biti pozorni ker skozi… ...prikaži veči njih (nas) se jih usmerja, poudarja in ta nato delujejo na dojemanje sedanjosti in ustvarjanje bodočnosti.
Kdor je delal tole lestvico mora biti ali zmanipuliran, zadet, nesposoben, podkupljen itd. če samo onedva z kvazi virtualno foro bitcoin gledaš, pa takoj veš koliko je ura. Nič od nič pa naj bi bil vsak vreden 112 milijonov.? iz… ...prikaži več česa, če pa je kripto enako nič, ker sploh ne obstaja. dost mam takih for...
Take bebčke poslušamo že 8 let, medtem ko nekateri s kripto valutami služimo noro dobre dinarčke..
Dvomim v tvoj post,ze to,da govoris o dinarckih pokaze,da IQ ni ravno tvoja mocna stran.Just big mouth
Isto kot evri, dolarji,.. :)
Ni ravno tako....verjetno pa niso misljeni kuvajtski,ampak yugo.zalostno
@Ledena Verjemi kar želiš.. imaš vso pravico do svoje interpretacije mojega gornja komentarja.
gornjega*
Sicer pa je nadvse zanimivo, da pišeš o mojem IQ-ju čeprav me sploh ne poznaš. Najbrž imaš tako visok IQ, da lahko kar na daljavo zaznaš višino IQ komentatorjev. Čestitam, res imaš neverjeten intelekt. //sarcasm off
Ja,vem ja,glede IQ-ja.
Moj zadnji komentar je bil seveda sarkastičen.. Sicer pa ti priporočam obisk psihiatrije, ker izmišljene zgodbice v tvoji glavi so najverjetneje posledica shizofrenije. Vem, da se nekateri neverjetno težko spopadete z realnostjo, zato v glavi izoblikujete določene zgodbice, da so… ...prikaži več vam v uteho... (ti. umik v irealnost). Vsekakor poišči pomoč.. Pa srečno!
Cist odkrito,nisem vec niti brala posta,mi je izguba casa,bv mi pisete.