Osebno, ko nisem bil v Sloveniji, ko sem se vrnil sem je šlo vse navzdol...in ta osel klati neumnosti o silicijevi dolini...kaj češ, imamo politike, ki se delijo med nesposobne in lopove !
Pahor ga spet serje vse povprek, Bimo začeli v garaži ustvarjati - to je on stvrjal mladinske aktive in partijske celice. Igra besed še ne prinese uspeha.Sedaj so časi zabresne zadeve ne otroške igrice.
A sem edini, ki misli, da tale predsednik bolj paše na Mars, kot pa v Slovenijo?
Temu tipu se stanje orneg slabša. Žal mi je zanj.
Osebno, ko nisem bil v Sloveniji, ko sem se vrnil sem je šlo vse navzdol...in ta osel klati neumnosti o silicijevi dolini...kaj češ, imamo politike, ki se delijo med nesposobne in lopove !
Verjetno je imel dejansko v mislih Sicilijevo dolino
20 let so nas slepili, da bomo Švica. Zdaj nas bodo pa o tem, da bomo silicijeva dolina. A je zadeva sploh lahko bol tragikomična?
Pahor ga spet serje vse povprek, Bimo začeli v garaži ustvarjati - to je on stvrjal mladinske aktive in partijske celice. Igra besed še ne prinese uspeha.Sedaj so časi zabresne zadeve ne otroške igrice.
Švico so naredili za elito, na to so takrat mislili ne na folk.
NAJ SLOVENIJA POSTANE "SICILIJA",
Prišel bo dan ,ko nas bo Etijopija prehitela...in naši politiki bodo zopet zavajali javnost!