Ni mi jasno, kaj te ženske počnejo še vedno s takimi. Po prvem znaku, prvi grožnji ali po prvem udarcu, če bi bila pametna, ga bi odj€bala. Ste pa mediji tudi sami krivi, ker prikazujete ženskam idealistični način življenja, jim… ...prikaži več operete možgane in tako nastanejo prepiri v ožjem krogu družine. Fuj.
ti si zgleda pa copata svoji partnerki,seveda ni rešitev nasilje ampak baba z jezikanjem naredi človeka živčnega ,niso vsi moški potrpežljivi in jim zavre ,pol je pa joj
Si eden tistih, ki prakticirajo pretepanje partnerke zaradi "dolgega jezika"??? Glede na tvoj komentar je to zelo verjetno.
JEZIK.
Če imaš jajca greš na pivo, da se ona razkokodaka. S pretepanjem je ne boš ustavil.
Če maš jajca, jo povabiš zraven.. :-)Jest sem to naredu, pa mi je čik v polni krigli ugasnla.. :-( pa še plačat sem ga moral..
Nekoč pa : Doktor romani.. Svi svetcki pisci ljubavnih vikend romana.. za dehce pa: Vajt Erp+ Dock Holidej..
Ni mi jasno, kaj te ženske počnejo še vedno s takimi. Po prvem znaku, prvi grožnji ali po prvem udarcu, če bi bila pametna, ga bi odj€bala. Ste pa mediji tudi sami krivi, ker prikazujete ženskam idealistični način življenja, jim… ...prikaži več operete možgane in tako nastanejo prepiri v ožjem krogu družine. Fuj.
ti si zgleda pa copata svoji partnerki,seveda ni rešitev nasilje ampak baba z jezikanjem naredi človeka živčnega ,niso vsi moški potrpežljivi in jim zavre ,pol je pa joj
definitivno ga bi popila s čikom ,da to naredi