Slovenija
17194 ogledov

Nad Slovenijo znova huda ura. Šestan: "Upam, da to ne bo potrebno"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zdrej 12:10 29.avgust 2023.

    Kaj pa to pomeni "Poplavlja lahko tudi Mura..." Mura poplavlja vsaj 2-3x na leto in nihče ne piše nič o tem. Zdaj pa je to potreben podnaslov!!??! Mura ne poplavlja ampak prestopi bregove znotraj poplavnega območja. Letos je bil izreden ...prikaži večn dogodek, ki se v zadnjih desetletjih pojavlja na 9 let drugače pa približno na 10 let.

  • Avatar pantani
    pantani 13:09 29.avgust 2023.

    Sedaj pa že malo pretiravate. Spremljam radarsko sliko,pa že celo dopoldne pada več ali manj samo v srednji Sloveniji občasno pa tudi na SZ,medtem,ko ste vi napovedovali najhuje za SV Slovenije!!!

  • miho 13:27 29.avgust 2023.

    V Ljubljani dežuje, čeprav naj bi deževalo v vzhodni Sloveniji. Ljubljana je bolj na zahodu kot na vzhodu države, kot mi je znano.

  • Avatar pantani
    pantani 14:10 29.avgust 2023.

    Apokaliptične napovedi, strašenje, alarmi, zemljevidi v rdečih barvah- popolnoma identično Covid histeriji. Strinjam se, da so poplave in plazovi žal prizadeli veliko ljudi , toda to je posledica, ki ima vzrok. Vzrok pa je v državi, v njenem 30 ali ...prikaži več več letnem upravlhanju oziroma popolnoma zgrešenemu upravljanju države. Krivi so vsi od občinskih uradnikov naprej do vrha.

    • Avatar pantani
      pantani 14:10 29.avgust 2023.

      Dovolj mi je vaših zemljevidov in strašenja, 30 let so vse vlade razprodajale vse, kar se je prodati dalo, kradle, kar se je pokrasti dalo, zavozile in izropale pokojninsko in zdravstveno blagajno, izčrpavale delavca v gospodarstvu, izdajali gradbena dovoljenja kot ...prikaži več po tekočem traku, ljudem dovolili gradnjo na območjih, ki za to niso primerna, sekali drevesa po obrobjih, brežinah in hribih,da bo videti lepo,ščitili ribe, ptice, žabe, metulje,...

    • Avatar pantani
      pantani 14:11 29.avgust 2023.

      Skratka gospodarili so z državo slabše kot bi to počel 10 letni otrok. Sedaj pa naj vsi plačujemo njihovo neodgovorno ravnane?? NE! Dovolj je! Izvoljeni in plačani ste bili vsi doslej zato, da bi narod živel boljše, ste pa nas ...prikaži več obubožali. Vrnite milijarde našega denarja, vrnite naravi, kar je njenega, vrnite ljudem dostojanstvo in življenje, ki bo podobno dostojnemu življenju! Od kod in kako , me ne zanima!!!

  • Avatar MuškaKokoš
    MuškaKokoš 16:02 29.avgust 2023.

    Izgleda da novinarjem plačajo novice le če so kot grožnja.Stalno strašenje že od 2020 leta,večinoma sploh ničesar ne napišete,če zadenete ali pa ne.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.