A.H.F. IZ DNEVA V DAN PREMAGUJE SAMO SEBE,V BEDARIJAH,da ne bo pomote.Bolj butastega naslova si ne bi mogla zamisliti.Čestitam Ana.
Vi pa to berete, zgleda da vas zanimajo te reči :)))l
Zakaj pa je šla v zapor? Se je prodajala na cesti al kaj? (prebral sem samo naslov, s člankom se mi pa ne da izgubljati časa)
Vojteh, mater si len, tut funkcije "find on page" se ti ne da uporabit...
Jaz bi ji svetoval , da se pred študijem posveti ustvarjanju družine z otroci , ker drugače bo prekmalu " stara tetka "!
Saj je že stara 44 let. Kakšni otroci?
Tam naj ostane, najbolj butasta novinarka
Točno tako. Samo spomnem se prispecka iz Benetk kjer je vse mostove narobe poimenovala. Glupa ko kura.
A ona je novinarka?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
A.H.F. IZ DNEVA V DAN PREMAGUJE SAMO SEBE,V BEDARIJAH,da ne bo pomote.Bolj butastega naslova si ne bi mogla zamisliti.Čestitam Ana.
Vi pa to berete, zgleda da vas zanimajo te reči :)))l
Zakaj pa je šla v zapor? Se je prodajala na cesti al kaj? (prebral sem samo naslov, s člankom se mi pa ne da izgubljati časa)
Vojteh, mater si len, tut funkcije "find on page" se ti ne da uporabit...
Jaz bi ji svetoval , da se pred študijem posveti ustvarjanju družine z otroci , ker drugače bo prekmalu " stara tetka "!
Saj je že stara 44 let. Kakšni otroci?
Tam naj ostane, najbolj butasta novinarka
Točno tako. Samo spomnem se prispecka iz Benetk kjer je vse mostove narobe poimenovala. Glupa ko kura.
A ona je novinarka?