Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno,
samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
...policiji uspelo dokončno razpustiti shod s tem, ko so popisali vse prisotne na trgu in njegovi okolici. To so že LAHI počeli od leta 41 ,nič novega za fašizem .
So pa pridni ti policajčki. Ko je toplo jih lepo hladijo, sedaj ko je mrzlo, pa šparajo z vodo, da se ja ne bo kdo prehladil in se bodo lahko v polnem številu spet srečali prihodnjič.
Pomembno je le, da so bila na Brdu lička dovolj mehko kuhana.
Je Janez djau; "Ne jih zalivat vsak dan, da se ne navadijo"....
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
...policiji uspelo dokončno razpustiti shod s tem, ko so popisali vse prisotne na trgu in njegovi okolici. To so že LAHI počeli od leta 41 ,nič novega za fašizem .
Kaj je s temi zlo. žandarji vedno so z njimi gasilci
Potomci titoistov nevejo zakaj protestirajo.
Proti 5G in čipiranju preko cepljenja... .
So pa pridni ti policajčki. Ko je toplo jih lepo hladijo, sedaj ko je mrzlo, pa šparajo z vodo, da se ja ne bo kdo prehladil in se bodo lahko v polnem številu spet srečali prihodnjič.
Ko bo golaž na protestih pa pridem tudi sam ,samo na lepe besede to mi pa ne sede.