Kot vsak normalen dec vržemo uč na mlado babo. Z anionom komentirava njen videz, ne morebiti karakterja ali kaj drugega. Kar se tega tiče, če prašaš mene, bi bla za en krog (čisto na teoretičnem nivoju, ne pa tudi zares,… ...prikaži več ker moja tastara nad tem ne bi bla navdušena), anion pa ima drugačna estetska merila. Jbg, pri mojih letih so že 40-letnice mladenke in poročeni desci lahko samo še gledamo in malo natolcujemo. Če hočemo mir v bajti. Lahko pa opletamo s tičem naokoli, samo potem znajo bit težave
A unih dveh ni blo več? Še porajtal nisem? Imo tud če se ne vrneta bmk. Itak je to ena bolj debilnih tv "zsbav".
A so tej frklji že povečali joške da bo upravičeno nosila dekolte.
Bi pa bla frklja za en krog tud s takimi joški, kot jih ma zdaj.
Zame kost in koža ni privlačno. Ženska mora met obline da jo maš za kaj prijet.
Okusi so različni.
Res je.
Ne bodi ju treba! Večno režeča se Mekicarka je nepristna, plehka in samovšečna. Stran z njo!
Kot vsak normalen dec vržemo uč na mlado babo. Z anionom komentirava njen videz, ne morebiti karakterja ali kaj drugega. Kar se tega tiče, če prašaš mene, bi bla za en krog (čisto na teoretičnem nivoju, ne pa tudi zares,… ...prikaži več ker moja tastara nad tem ne bi bla navdušena), anion pa ima drugačna estetska merila. Jbg, pri mojih letih so že 40-letnice mladenke in poročeni desci lahko samo še gledamo in malo natolcujemo. Če hočemo mir v bajti. Lahko pa opletamo s tičem naokoli, samo potem znajo bit težave
Te dvojice pa res ni bilo potrebe vračati pred male ekrane......
Nikoli već moja familija ne bo gledala rtv slo in tudi plaćevali ne bomo već.
č, ne ć