Slovenija
11765 ogledov

Na TV Slovenija besni zaradi Evrovizije, to zahtevajo od EBU

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    uros8 15:20 17.maj 2024.

Tej prireditvi bi se slovenska javna televizija morala odpovedati. Že pred več kot desetletjem je bil čas za to, pa še kar vztrajajo pri tem. Do kdaj še? Retorično vprašanje. Ko daš nesposobnim oblast, na vse strani razmetavajo ničvreden balast, ...prikaži več nor narod se tega seveda veseli, a pametni vedo, da od tega koristi in pozitivnega učinka ni in da gre za navadne smeti. Zdaj me skritizirajte. Z argumenti. ;-)

• pravičnik77 15:46 17.maj 2024.

to prireditev je na RTV SLO gonila Miša Molk, do nedavnega vsakoletna turistka RTV po Evropi

• Ender3 15:56 17.maj 2024.

pravicnik77, ko je svojo podobo Gotarjevana ogled postavila ste bili pa tiho..Bila je ena od sektaških kopriv na Rtv.slo..

• lojs 16:04 17.maj 2024.

rtv sedaj upravlja Svet RTV, osebki, ki niso bili izvoljeni od ljudstva in ki jih je postavil "ne vem kdo" in o vsem odločajo in imajo celo samoupravljanje, itd ... samoupravlanje v javnem podjetju, ki ga plačujejo državljani, lahko izumijo ...prikaži več samo e.kardelj in nasledniki njegove agende

• pravičnik77 17:07 17.maj 2024.

ender, nebi vedu, da je bila Gotarjeva kdaj zaposlena na RTV in se gonila po Eurosongu vse svoje RTV zivljenje... vem da namigujete na SDS, sam če mene povezujete zraven, ste falil tarčo.. in to krepko.. letos bom pa naredil ...prikaži več izjemo, in bom volil SDS, do sedaj jih nisem nikoli

uros8 17:24 17.maj 2024.

https://hudo.com/si/aktualno/slovenija/alenka-gotar-poskusila-odstaviti-predsednika-programskega-sveta-rtvs/

• stinger 17:23 17.maj 2024.

Predlagam, da iz protesta odstopi tako uprava RTV kot tudi direktorica TV.

• Enzgg4 21:46 17.maj 2024.

Gnide. Protestirajo zaradi trivialnih stvari, namesto, da bi protestirali zaradi načel. Zaradi dvojnih meril. Zaradi sprenevedanja. Zaradi tega, ker okupatorskim in genocidnim židom dovolijo udeležbo na svoji ped-erski maškaradi.

• jezero 10:56 18.maj 2024.

Mi pa sprašujemo, kdo sploh izbira slovenske pesmi za izbor Evrovizije? Kateri "strokovnjaki" so to? Zakaj ne pošljejo tja Murkota?

• Ender3 16:12 17.maj 2024.

Alora, a ni to mal kasno RTVejovci..?

Anion6anion 19:23 17.maj 2024.

Troli iz Trstenjakove so sledili navodilom velikega vodje.

• stinger 19:52 17.maj 2024.

Itak. Pa še tri četrt Evrope je potegnil zraven. Kdor je dobro je dober😁😁😁

• LukaMB 13:11 18.maj 2024.

Iz tega legla satanizma in mentalnih bolnikov bi moralo odstopiti, dokler to ne pride na nivo normale in ABBA ter Logana in podobno. Nekje vmes je to postalo tekmovanje 'kdo je večji peTer' in najbolj koruptiven političen lobi v korist ...prikaži več lgbtqpedo anomalij človeštva s strani globalistov. To je treba ukiniti po hitrem postopku, spola sta samo 2 in to so M in Ž, nastali ste z združitvijo M in Ž in če mate pimplja ste M, če mate češpljo ste Ž. Česte mešanica ste za v bolnico in ne za VIP privilegij.

• sandi76 09:14 18.maj 2024.

RTV bi se morala zavzemati za kompletno odpravo evrocirkusa (beri freak showa) ravno tako pa še za upoštevanje ustave , ki govori o ločenosti cerkve od države in s tem odpovedati razne prenose maš in podobnih pravljic iz javne radio ...prikaži več televizije , ki naj bi služila vsem ljudem, sedaj pa posiljuje veliko večino državljanov z verskim fanatizmom !

• sandi76 19:17 17.maj 2024.

Sem se že bal, da bo RTC slo zahteval ukinitev evrocirkusa. Sarcasm_off !

• lojs 14:59 17.maj 2024.

projekt rtv, ki ga moramo vsi obvezno plačevat preko naročnine ... ali je res to nujno za nacionalni interes? ... se mi zdi, da se bo pa res težko našel nekdo, ki bi si upal ukiniti rtv, TAKO KOT JE ...prikaži več ... smo videli kaj se zgodi, če si preveč upaš

Andrej42 15:03 17.maj 2024.

Ni problem RTV - problem je Evrosong. Vem, da si desničarji zelo želite samo vašega pranja možganov, ampak vam to ne bo uspelo - ker mi se ne damo nekim luzerskim domobrancem.

• lojs 15:15 17.maj 2024.

"mi se ne damo" ... kaj to pomeni?, mogoče to, da vi ne perete možganov?

• pravičnik77 15:47 17.maj 2024.

pravi problem je RTV, Eurosong je pa samo nadgradnja

• lojs 15:53 17.maj 2024.

in ker je bil že krepko napaden, so zopet "na novo utrdili" svojo trdnjavo ... ne vem kdo je bolj blesav, mogoče uni znotraj ali pa mi od zunaj ... če jih bo pa kdo ukinil, se pa lahko zgodi primer češke

• lojs 15:56 17.maj 2024.

oz. slovaške, pomota

• Ender3 16:11 17.maj 2024.

lojs ampak slovaki še nimajo urada, ki bi nezakonito preizkoval medijske mogodce čeprav so imeli nedavno volitve. To zmore le stranka SDS in njegov vodja..Žugelj bo imel dosti povedati, če ga uspejo ujeti..

• lojs 16:18 17.maj 2024.

ja pri teb ne prime filozofija "večkrat ponoviš pa se kao prime" ... zarukanc do amena in naprej ... kdo so zate medijski mogotci? zame je mogotec en srbin šolak ki je kupil celo golf igrišče bled , za katetega ...prikaži več je odštel milijone ... in po nobavi, si je njegova gospa omislila temeljite prenove ... KDO SO SPLOH MEDIJSKI MOGOTCI?

• ico8 16:25 17.maj 2024.

Danes si se ga pa napojil kot goba! Slovaki z malo, prei(z)koval, mogo(d)ce, takoj tu manjka vejica, SDS in njegov (haha), njihov vodja! Pojdi nina- nana do jutri, potem pa hitro nazaj, da se ti bomo lahko spet smejali.

• Ender3 16:06 17.maj 2024.

Naj nekatere trole spomnil kaj je čivknil njihov mastermaind..Zmagovalca evrovizije je takoj označil kot, levičkarski trend. Kako lahko v vsakem množičnem cirkusu zazna politično sporočilo..Ta človek je hudo paranoičen zaradi drugačnosti svojega razumevanja..

• Plavi-mil 19:07 17.maj 2024.

Uf uf,....boli, boli, da tukaj niso mogli potvarjati glasov, ja , ljudem je še vedno dobra pesem všeč , ne pa LGBT maškarada, sicer pa niso vsi zagovorniki Hamasovih teroristov .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.