Slovenija
34576 ogledov

Na tapeti tudi Nataša Pirc Musar, nekdanja sodelavka jo je postavila na laž

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 20:59 04.oktober 2023.

Če bog ne bi dovolil splava , ljudje sploh ne bi vedeli kaj je to. To pa pomeni , da imajo prav tisti , ki zagovarjajo pravico do splava in ne tisti , ki pravijo , da je splav v ...prikaži več v božjih očeh greh . Ravno obratno , greh je spravljat na svet reveže take ali drugačne pri številu 8 milijard populacije , ki se sama med seboj uničuje z vojnami zločini in z ubijanjem narave se pravi predvsem zastrupljanje ozračja , katerega posledice že čutimo in vidimo.

• Interceptor 21:37 04.oktober 2023.

Ti si šele pritegnjen, revni ljudje torej sploh ne bi smeli otrok? Idi jim to razložit pa boš videl, kaj se ti bo zgodilo.

bobnar53 16:50 04.oktober 2023.

Nataška se je ravnala po obnašanju čivav!!

lu.ckyss 01:39 05.oktober 2023.

Po mojem Pirc Musarjeva ni primerna za funkcijo, ki jo opravlja. Preveč podjetništva in hinavščine je v njej, žal...Ampak takrat je pač bila boljša izbira kot Janezov podrepnik..Prav zato podpiram Goloba, ki sedaj čisti svojo ekipo, ki jo je bil ...prikaži večl prisiljen sprejeti zaradi kompromisa, da je lahko postavil močno koalicijo..Tega dela tudi mnogi, ki niste lobotomirani in degradirani na klet Trstenjakove ne razumete...Ampak boste morda nekoč dojeli..

• suineg7878 06:05 05.oktober 2023.

Zaradi vseh Sar in Nik ter ostalih feministk, ki slogan "my body my choice" uporabljajo zgolj v enem primeru, sprejeti zakon po zvoru države Taxas, heartbeat law.

Mehičanka76 23:55 04.oktober 2023.

Bog pomagaj, kakšni komentarji, kakšni omejenci to živite v tej naši nesrečni deželici. Pirc Musarjeva pa je že vedela zakaj je potegnila tako odločitev.

• primoz6 18:06 04.oktober 2023.

Sara Štiglic je ena navadna afna. Že to, da napiše: "Moje telo, moja odločitev!". To ni res. Eden si bo kar naprej glavo zabijal v zid, mi davkoplačevalci bomo pa plačevali njegove "podvige". Ali pa alkohol in pumpanje želodca/infuzija vsakih ...prikaži več 6 mesecev. (malo iznajdljivosti in ti ni potrebno plačati 200€+ za to storitev).

Leon 18:20 04.oktober 2023.

Tvoja glava, prazna glava !

• Ender3 18:32 04.oktober 2023.

primoz6 ne reci, da plačuješ davek na prikletni honorar sektaške stranke. To bi bilo v nasprotju izjave g.Vizjaka.

• Toni 19:54 04.oktober 2023.

primoz6: Jasno da ne razumeš njen moto MOJE TELO, MOJA ODLOČITEV. Se vidi, kdo odloča o tebi.

Pantani2 06:27 05.oktober 2023.

Ta moto sem uporabil predvsem v času korone,ko so nas hoteli prisilno cepiti in ja Moje telo,moja odločitev!!!

• lojs 20:12 04.oktober 2023.

eno je pravia do protesta, drugo pa vsebina ... musarca je pač morala stopi na stran pravice, ki je pred vsebino ... ker sicer bodo naslednjič prišli aktivisti in razgnali upokojenski shod

• ahoteec 16:48 04.oktober 2023.

Tako pri desnih kot levih je svoboda govora pravica toliko časa, dokler ne naletijo na nekoga, s katerim se ne strinjajo. Bizarno, da tako črnuhi kot rdečkarji uničijejo zastavice in transparente. Mogoče pa med njimi le ni tako hudih razlik...

• Ender3 18:36 04.oktober 2023.

Razlike so fiktivne in so samo v naših glavah, ko si rabiš ustvarjati nasprotnike in sovražnike ..

• mihatirs 17:03 04.oktober 2023.

teraj musarco v zgodovino...

• Ender3 18:33 04.oktober 2023.

Pa nestrankarskega Logarja na pedistal.

• Boris 19:35 04.oktober 2023.

Semena politične municije so iskana, tu se je našlo eno, ki bo mogoče vzklilo in zraslo ... bomo videli koliko globoko... ;-)

• GolobPorivaEnderja 16:23 04.oktober 2023.

Tamali bi z veseljem "omogočil/namočil" da lahko uveljavi pravico do splava. ;)

• Ender3 18:39 04.oktober 2023.

Kletni porivači so vedno dobrodošli. Drugače pa se samozadovoljujejo v brezdelju..

• rd2dmk2 20:44 04.oktober 2023.

golobitd.. ma tebi bi jest omogočil isto... sam da bi te dal naskočit enmu biku, pa da rodiš vola skoz tisto luknjo...

Pantani2 06:29 05.oktober 2023.

Nekateri imajo res IQ sobne temperature!!!

• GolobPorivaEnderja 12:44 05.oktober 2023.

vi trije ste prava lgbtiqa ekipca..zastavco u rit pa mahat mavrični mušketirji

Pantani2 12:55 05.oktober 2023.

Očitno te JJ dobr poriva!!!

• GolobPorivaEnderja 13:02 05.oktober 2023.

Mavrični punani najraje vozi kolo brez sedeza z stango v riti

• Interceptor 19:56 04.oktober 2023.

Od 36 milijonov do 52 milijonov nemočnih nerojenih bitij je pobitih vsako leto na tem planetu, ker imajo ženske pravico do abortusa. Za primerjavo: v 2000 letih vojn in barbarstva je umrlo dobrih 400 milijonov ljudi. Ženske torej povprečno že ...prikaži veče v desetih letih pobijejo več ljudi, kot jih je umrlo v dveh tisočletjih vojskovanja.

• rd2dmk2 20:42 04.oktober 2023.

interceptor, debi bi odrezal jajca in naredil luknjo. pa te vsako leto enkrat dal posilit in da bi rodil, pa magari mintoaura.

• Interceptor 21:24 04.oktober 2023.

Niti takemu bedaku kot si ti ne bi privoščil, da bi ga splavili. Umor je umor, četudi ga v tisoč celofanov zaviješ!

• rd2dmk2 21:33 04.oktober 2023.

interceptor, a veš kaj, tebe so umoril, pa še vedno trobezlaj neumnosti...kje so ljudje, ki so od rojstav naprej trpeli sovraštvo, odpor, , nasilje, mučenja, vse zaradi tega, ker so bil spočeti od kretenov in so imeli ti kreteni oblast, ...prikaži več do rojstva. trpel je pa nekdo drug. prekleto bi bil srečen da obstaja reankarnacija in da se ti reankarniraš v enga takega. človek ni tele, da ga pustiš da se rodi, pa da ga čez leto zakoleš, za šnicl. ampak nekateri imajo muke, klanja vsak dan sproti, ne sam 1x.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.