A spet ti pes??? Kako je že bilo pri Ivanoviću...??? Najprej grožnje,pol so mu avto zažgali,pol pa likvidacija... .Ali sem prav napisal??? Boš spet kakšen protiargument našel??? Dej digenček stari,pejd spat.
Poglejte zgodovino izjav vucica. Vsakic ko mu padejo rajtingi zacne igrat zrtev, kot nas kalimero. Poglejte samo njegov pinkpong s hrvasko diplomacijo. Zrtev, pa napadalec, pa zrtev. Upam si trditi, da vucic s svojo medijsko igro ves cas nateguje srbski… ...prikaži več narod, ki ga voli. Mali milosevic
Edini, ki se je res boril za moderno nezarukano srbijo, je bil dinđic. A je bil prehiter za srbski narod in so ga pospravili. Specialna vojaska enota. Policija je pomoje vedela. Koruptivni stroj v sistemu ga je likvidiral. In mi… ...prikaži več zdaj gradimo desni politicni koruptivni stroj na podlago levega
Medijski spin po vzoru naših političnih kriminalcev. Ko, če si v škripcih sceniraš atentat in izpostaviš ogroženost. Za Vučića velja, da je pod javnim pritiskom, preklicali so dogovar z Rio Tinto, energetski sistem se jim seseda, Kosovo je na mrtvi… ...prikaži več točki, afera Telekom se širi, tuji delavci brez zaščite, kriza s korono...Vse maje tudi glasna opozicija, ki ga preganja. Če bi bila grožnja realna, tega ne bi tako, dramatično sporočali javnosti..
https://youtu.be/IU9xxl_hnJE
Nič novega, so že na naši vladi pogruntali, da je dobro, če sam sebi kaj grozilnega pošlješ in potem jamraš...
Ni nujno, v Srbiji je situacija precej drugačna kot pri nas, spomnite se npr. Đinđića.
Tistega, ki ga hočeš ubiti ne opozarjaš na to z grožnjami...
A spet ti pes??? Kako je že bilo pri Ivanoviću...??? Najprej grožnje,pol so mu avto zažgali,pol pa likvidacija... .Ali sem prav napisal??? Boš spet kakšen protiargument našel??? Dej digenček stari,pejd spat.
Ramo..spelji se s svojimi provokacijami in žalitvami. Sam sebi si protiargument !
Tistega, ki ga hočeš ubiti ne opozarjaš na to z grožnjami...
Poglejte zgodovino izjav vucica. Vsakic ko mu padejo rajtingi zacne igrat zrtev, kot nas kalimero. Poglejte samo njegov pinkpong s hrvasko diplomacijo. Zrtev, pa napadalec, pa zrtev. Upam si trditi, da vucic s svojo medijsko igro ves cas nateguje srbski… ...prikaži več narod, ki ga voli. Mali milosevic
Edini, ki se je res boril za moderno nezarukano srbijo, je bil dinđic. A je bil prehiter za srbski narod in so ga pospravili. Specialna vojaska enota. Policija je pomoje vedela. Koruptivni stroj v sistemu ga je likvidiral. In mi… ...prikaži več zdaj gradimo desni politicni koruptivni stroj na podlago levega
Medijski spin po vzoru naših političnih kriminalcev. Ko, če si v škripcih sceniraš atentat in izpostaviš ogroženost. Za Vučića velja, da je pod javnim pritiskom, preklicali so dogovar z Rio Tinto, energetski sistem se jim seseda, Kosovo je na mrtvi… ...prikaži več točki, afera Telekom se širi, tuji delavci brez zaščite, kriza s korono...Vse maje tudi glasna opozicija, ki ga preganja. Če bi bila grožnja realna, tega ne bi tako, dramatično sporočali javnosti.. https://youtu.be/IU9xxl_hnJE