Mnenja sem , da imajo občine izključno samo pravico kaznovanja za nepravilno parkiranje in NIČ drugega ! Vse ostalo je stvar MNZ od ugotavljanja do denarnega kaznovanja prekrškarjev !
Lej, saj se prostovoljno odločiš, ča boš potencialni kandidat, ki bo prispeval v ta del blagajne. Zakaj bi nekoga linčal, če te potem iz potencialnega kandidata naredi v plačnika?Pravilno je, da se nadzoruje hitrost, in smiselno je da se… ...prikaži več ne kaznuje tam do 10% preko omejitve. Vse ostalo pa je prav, da je kazen. Čeprav se pa ne strinjam z njihovo velikostjo.
Nov način pobiranja davkov...Ko si je Kangler omislil, nekaj podobnega, je sledil linč...
So goreli v MB, bodo pa še drugod :-)
Mnenja sem , da imajo občine izključno samo pravico kaznovanja za nepravilno parkiranje in NIČ drugega ! Vse ostalo je stvar MNZ od ugotavljanja do denarnega kaznovanja prekrškarjev !
Takšnega sem pa prejšnji teden videl postavljenega v naselju Žiče - občina Slovenske Konjice. Ga imajo očitno tudi tam :-)
Spet bo narastla prodaja radar detektorjev... :-)
Lej, saj se prostovoljno odločiš, ča boš potencialni kandidat, ki bo prispeval v ta del blagajne. Zakaj bi nekoga linčal, če te potem iz potencialnega kandidata naredi v plačnika?Pravilno je, da se nadzoruje hitrost, in smiselno je da se… ...prikaži več ne kaznuje tam do 10% preko omejitve. Vse ostalo pa je prav, da je kazen. Čeprav se pa ne strinjam z njihovo velikostjo.
Aja potem, ko se pa zgodi kaj takega ko v Bjelovaru pa dosti ljudi benti, kje pa so zdaj organi.
Tudi omejitve bi bilo treba prevetrit. Marsikje so neživljensko ovrednotene.
Dokler bo signalizacija balkanska, bodo ti radarji samo sredstvo za pobiranje denarja.
Ali bodo postavljeni tam kjer so po statistiki nevarni odseki?
Signalizacija? cela drzava!