Stari stari ljudje so imeli rek,"Da tisti Turćin,ko z njim za isto mizo ješ in piješ,
ti isto misli,kot tisti,ko ga imaš poleg v žaklju". Oba ti enako mislita,neglede na situacijo v kateri se nahajata.
Nejc previdno.Ne vem,ne vem.Da ni dal ta telefon Avdiću Erdogan? Dvomim,da ima on tebe toliko rad in toliko denarja,za draga darila.
Ne vem,lahko,da se motim,ampak kaj,če je pa le
"en mau variante",da bi pa le lahko šlo,da te Avdić za nos povleče... ?
Jaz sem poslušal samo Radio 1. Ko se je bosanc začel delati norca iz predsednika slovenske vlade, sem ga popolnoma prenehal. Naj gre nazaj v Bosno in se dela norca iz predsednika bosanske vlade. Aja, nimajo vlade.
Mi jo pa mamo. Na žalost. A iz precednika vkada se je norca delal? Če se iz bedaka dekaš norca, je to zgolj kompliment.... Baraba bosanska, temu lopovu boš dajal komplimente. Ne poslušam več...
Idiotske fore, osladno, na trenutke primitivno....Zaradi redkih dobrih prebliskov se ne splača kvariti ušes in sivih celic...
A je to tvoj pes na sliki? Koliko je star,je okoli 2 leti?
tile so šele ene sponzoruše .. furajo reality show in si s tem dvigujejo rejtinge .. brezveze
raje zadnje čase poslušam radio hit center.denis dela preveč reklame za zokija
Meni je bil hit še kar vredu,dokler ni mislim,da 2006 prišel Ekspres.Radio 2, Gorenc(ko Peška zjutraj sipa vice),pa City so tudi vredu.
Od dne, ko sem videl Avdića z največjim lopovom v SLO ,Zokijem, ne poslušam več te oddaje.
Stari stari ljudje so imeli rek,"Da tisti Turćin,ko z njim za isto mizo ješ in piješ, ti isto misli,kot tisti,ko ga imaš poleg v žaklju". Oba ti enako mislita,neglede na situacijo v kateri se nahajata.
Kk bi sele jokal, ce bi Avdic dal odpoved😂😂🙆🏻♂️🙆🏻♂️🤦🏻♂️
Nejc previdno.Ne vem,ne vem.Da ni dal ta telefon Avdiću Erdogan? Dvomim,da ima on tebe toliko rad in toliko denarja,za draga darila. Ne vem,lahko,da se motim,ampak kaj,če je pa le "en mau variante",da bi pa le lahko šlo,da te Avdić za nos povleče... ?
Jaz sem poslušal samo Radio 1. Ko se je bosanc začel delati norca iz predsednika slovenske vlade, sem ga popolnoma prenehal. Naj gre nazaj v Bosno in se dela norca iz predsednika bosanske vlade. Aja, nimajo vlade.
Mi jo pa mamo. Na žalost. A iz precednika vkada se je norca delal? Če se iz bedaka dekaš norca, je to zgolj kompliment.... Baraba bosanska, temu lopovu boš dajal komplimente. Ne poslušam več...
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– Bredhot.Com