V dnevno informativnih oddajah nas ves čas pritiskajo s protirusko propagando, po drugi strani pa brez problema vrtijo serijo, ki je originalno nastala kje drugje kot v Rusiji. Sicer sem pogledal samo nekaj delov, ampak v prvi sezoni so bile… ...prikaži veče epizode nekoliko predelani originali.
Nič se ne vrača. Je že na Voyu pol leta in to že 9 sezona! Na POP TV pa bo to predvajal šele čez 2 tedna!
Voyo je treba tudi oglaševati in Poptv to dobro obvlada. Ne verjamem pa, da to pripomore k večji gledanosti s protiplačilom..
Brez veze pop tv, balkanski programi, zanič, s trdim č.
Kaj Jerneja Kuntnerja pa ni zraven?. Velja za velikega zagovornike stranke SDS. Obvlada vse, tudi kuhanje kadar ne sinhronizira otroških risank.
Ob Kuntnerju se mi obrača želodec, enako kot ob vseh SDSjevcih.
Zrnec je res fantastičen. Če bi bil ameriški igralec, bi žel svetovno slavo, garant.
Kot se cšulja je POP TV proivod tovarišev z rdečo knižico, kateri so pokradli denar.
V dnevno informativnih oddajah nas ves čas pritiskajo s protirusko propagando, po drugi strani pa brez problema vrtijo serijo, ki je originalno nastala kje drugje kot v Rusiji. Sicer sem pogledal samo nekaj delov, ampak v prvi sezoni so bile… ...prikaži veče epizode nekoliko predelani originali.