Slovenija
27 ogledov

Na pomoč prihajajai Furs, za red bo skrbelo 60 varnostnikov

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 10:42 28.oktober 2015.

Jakec @ Javi se za dobrovoljca , sam ko boš pa iz te zgodbe izšel po zdravljenju 20% invalid , si pa to sam seb in svoji zaletavosti pripiši. Vsi državni uslužbenci , ki so na terenu in ki ...prikaži več še bodo odšli na teren , bi morali biti cepljeni že takrat , ko se je prva kolona prevalila preko Makedonske meje ! Da ti pa še direktno odgovorim : Ko bodo pa ugotovili tvoj IQ te bodo pa rade volje vzeli !

• edstark 06:45 28.oktober 2015.

jaz sem napsal, da bi šel delat red, kar pomeni, da bi pomagal Sloveniji in ne ilegalnim prestopnikom meje.

• edstark 20:35 27.oktober 2015.

za 15€ na uro grem tudi jaz dol malce red delat.

• Žurnalček 21:22 27.oktober 2015.

Bruto , sam tud za tolk ne grem . Praktično ni denarja , da se jim samo približam , kaj šele , da jim pomagam ali celo hodim med njimi. Niso to sveži begunci , ki bežijo , ker ...prikaži več se je včeraj začelo , oni so že 4 leta begunci in kot taki polni bolezni.

• Žurnalček 21:26 27.oktober 2015.

Pa še to : Zakaj bi sploh pomagal neki verski sekti , ki ima mene in vero , ki mi je avtomatično pripisuje, za svojega največjega sovražnika !!!!!!!Morš bit pa dobr ruknjen , da greš takim pomagat !!

• jakec1575 21:52 27.oktober 2015.

Ko ugotovijo tvoj IP,tebe sigurno ne bodo vzeli. :)

• primoz.g 21:54 27.oktober 2015.

Pa sej za 15 eur na uro, bi tudi policija sfolgala, vpokliala rezervite policiste ki jih ni malo, tako da ne rabijo najemat neke "kvazi varnostnike" spet se ponavlja kot neštetokret koritništvo v SLO, samo EU denar pride, že veselo ...prikaži več kradejo, ko podgane.

• h3o 21:56 27.oktober 2015.

es ta evropski golaš je skuhala satanela merkel

• h3o 21:56 27.oktober 2015.

ves*

• dragec 08:57 28.oktober 2015.

Pleškota na mejo, predhodno pa naj ga cepijo, da ne okuži prebežnike

• Žurnalček 10:34 28.oktober 2015.

O čem ti govoriš ? Ne moreš delat red , ne da bi prišel z njimi v telesni ali pa kar je še bolj važno aero -zračno pljučni stik .Da ne bi vdihnil isti zrak , kot ga oboleli izdihne.

• Žurnalček 19:59 27.oktober 2015.

Kako si država dovoli , da najame varnostnike od varnostnih podjetjih , ko le ta podjetja nimajo za svoje delavce kolektivnih pogodb . Državne barabe ala Šepic , se nima kaj pogovarjat s podjetji , kajti varnostniki imajo izkaznice MNZ ...prikaži večZ in kot taki direktno pašejo pod njihovo komando. Zgleda , da mislijo varnostnikom dati 5 €/h , podjetjem , ki nimajo kolektivne pogodbe pa plačevati 15 € /h za njihovo posredovanje. Ne boste dobili niti enega , pozabite! Edina možnost je direktno angažiranje , s tem da potem sami varnostniki vplačajo podjetju manjkajoči del do plače ostalo gre pa njim. Ste zmešan , da bom za 5 € /h šel med tuberkolozneže, garjevce , ušivce in zdaj zgleda še koleraše !!!!!!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.